Slazem se. Svako je vladar svoje sudbine i svojih odluka. Licno, mislim da nije pametno odustjati od nekretnine jer oni koji su kupili/rezervisali stan sutra da prodaju dobrano ce zaraditi. A cene ce tek da idu gore, u sta verujem da cemo se brzo uveriti - cim oglase nove stanove. Podelio sam svoje misljenje, i zaista verujem u naselje. Uglavnom su mladi ljudi uzimali stanove kojima je stalo da se naselje sredi i da bude prijatno. Mislim da imamo puno potencijala i tek ce ga biti za nekoliko godina kada ne bude gradilista.Obzirom da lazu i nisu ispostovali ni jednu stvar iz ugovora - ne delim tvoj optimizam.
Samo je moje pravo da li cu ga prodavati ili ne, a trenutno mi tako nesto ne pada na pamet jer i ako zaradim 10.000 sigurno cu dati bar toliko za drugu slicnu nekretninu a i posto imam kredit sa fixnom kamatom ne isplati mi se da ulazim u novi kredit pod nepovoljnijim uslovima.
Ovo treba da citaju ljudi koji bi kupili p2 i p3, za nas je kasno.
Nemocni u banana zemlji sa bahatim investitorom.
Goruci problem ce biti parking i tu ne vidim nikakvo pametno resenje... Sve ostalo ce se resiti. Verujem i zelim budicim komsijama da se najkasnije do kraja godine usele u svoje nove stanove.