Šta je novo?

Studio B - Gradski javni servis

djole":p9n45q33 je napisao(la):
boca-ica":p9n45q33 je napisao(la):
Činjenica je da Studio B - gradski javni servis -građani sve manje doživljavaju kao svoju TV

Lepo im je rekao "ljudi u Srbiji žive teško, a oni snimaju reklame". Verovatno nije mislio na reklamu za pastu za zube, nego na vesti Studija B ;)
Jeste im lepo rekao, ali da se na tome završilo, baš bi bio cool, zar ne?

Ovako - imamo još jednu urbanu budalu, siledžiju, napasnika...

U saopštenju Studija B navodi se da je Dejan Š. (35) fizički nasrnuo na asistenta snimatelja i udario ga rukom u glavu a nogom u stomak

Auuu kakva propaganda, jos samo da su rekli da su to uradili huligani i navijaci..

Ako sam gledao pravi snimak(a jesam), jasno se vidi da nikakvog udarca nje bilo pogotovo nogom samo verbalno vredjanje a pritom je i ovaj novinar bio veoma bezobrazan i jos hteo da zakaze tucu..

"bio veoma bezobrazan i još hteo da zakaže tuču"

Ja sam video čoveka kome je pao mrak na oči zbog siledžije i njegovog najprostačkijeg vređanja.

A šta je trebao da uradi? Da mu se izvini što snima u njegovoj ulici? Da mu se izvini što mu je psovao majku i porodicu?
Kako bi ti reagovao?

Na snimku se ne vidi mnogo što šta, zato što ih kamera ne prati sve vreme.
Ne vidim u čemu je problem.

Normalan čovek se ne ponaša tako, a ovaj 35-godišnjak u opremi za blejanje u sred bela radna dana što viče, psuje i vređa novinare na ulici mi ne deluje kao pripadnik ugnjetene radničke klase.

I ja imam vrlo loše mišljenje o tzv "informativnom" programu STB, ali bi me bilo sramota da se ovako ponašam. Neki ljudi sebi stvarno mnogo daju za pravo.

Шта ћете на Дорћолу? То његов посед, па нису добили дозволу од њега да буду ту.

@jedan od nas

Druže, o'ladi malo sa politikom i pljuvanjem svega što ti smatraš politički pogrešnim. Sad sam gledao tvoje postove, i od 9. oktobra NIJEDAN post ti nije doprinosio diskusiji. Nemaš nijedan novi predlog, ideje o poboljšanju, samo kritiku vlasti. Ja bih se na tvom mestu ozbiljno zamislio zašto učestvujem na ovom forumu, a smatram da i moderacija treba da se o tome zapita.

spatiotecte":3p6mx8kn je napisao(la):
Ovaj momak na Dorcolu je iprevise gledao "Rane" ocigledno...

I da ni jednom nije uspeo da ga razume.

Realno ovakve scene se desavaju svaki dan po Beogradu samo sto je ovaj put ukljucena kamera... Tesko da ce moci da ga osude jer nije bilo fizickog kontakta..

Evo upravo odgledah Studio DJ. U ovom gradu samo se gradi, brinu svi o životinjama, o penzionerima. Sve je idealno da već prelazi u bljutavo. U ovom gradu ne postoji nijedan komunalni problem. Valjda što više nema snega. Zar nije malo čudno, a i ne prete nešto sa BP. Prosto mi je i vremenska prognoza postala sumljiva. Jedino što se tiče sportskog bloka rezultati su čisti.

pa nisam sigurna kakvo će vreme biti sutra. Da li da spremim čizme ili sandalice.

Ne znam zašto je odjednom uređivačka politika Studija B postala čudna!? Dok god pravni status Studija B bude takav da je on praktično produžena ruka gradske vlasti tu se ništa neće promeniti.

Studio B je takav bio oduvek - i sad za vreme Đilasa, i za vreme pokojnog Neše Bogdanovića, pa i za vreme SPO (ne znam da li se sećate kako su se tih godina vršile pripreme za gradnju metroa, a čak su i najavljivali nadvožnjak preko pruge kod Hipodroma i snimali neke geometre kako nešto tamo mere i "vrše pripreme").

Problem je što se nijedna gradska vlast neće lako odreći tako moćnog propagandnog oružja kao što je Studio B i tu se nažalost ta televizija i oni koji rade na njoj najmanje pitaju.

I pored toga sto sluzi kao propagandno glasilo garniture koja je na vlasti, daleko mi je bolje da StudioB ostane u gradskim rukama nego da bude privatizovan, jer to je jedna od retkih stanica koja jos uvek ima i neki kulturno-obrazovni program. U slucaju privatnog vlasnistva imali bi podjednako nekvalitetan informativni program ali bi umesto Agape, Duhovnika, Nivoa 23... dobili farme, dvorove, parove...

ne znam šta znači sumljiva. A možda je i dobro biti sumljiv. Šta, da ne smemo kritikovati televiziju koja se finansira iz gradskog budžeta ili RTS koji plaćamo. Ja mislim da je svaka kritika dobrodošla baš da se i ova još preostala gradska televizija ne bi pretvorila u one koje pominju drugi forumaši. U svakom slučaju ću se pre opredeliti za Studio B samo da se zaista ne pretvori u Studio Dj kako je neko već simpatično krstio ovu gradsku kuću. Ja se nadam da našim kritikama i komentarima možemo koliko toliko da utičemo na uredjivačku politiku.

Не знам да ли је ово ОФФ...
али никако ми није јасно како то да студио Ђ као јавна-државна-градска ,или како већ хоћемо да је назовемо, телевизија у земљи у којој је званично писмо српски-ћирилица скоро сав свој програм емитује на латиници...
то је ваљда због монденског духа овог града...или да би странци могли да разумеју величину драгог нам градоначелника...

И ја сматрам да би требали макар јавни медији као СтудиоБ да пређу на ћирилицу. Али не треба за то кривити садашњег градоначелника, јер је СтудиоБ латиничан од свог настанка.

Još jedino što ih ,, drži ,, kao našu Bg TV
je mogucnost da svoje gradske probleme Beograđani mogu izneti javno u nadi za rešavanje istih

Više od toga je zabranjeno , ne daj bože da sa BBa ,,pokupe,, bar ono oko čega postoji opšti zaključak
da treba menjati, urediti , modernizovati i . . . .
al to izlazi iz odobrenog
te tako sam studio B vodi se ciljano u sivilo kao kod ostalih TV kuca . . . .

Naravno da volimo Studio B on je iznad sadasnjeg rukovodstva koje je sklono autocenzuri vise nego ikada.

Vrh