A ima i onih koji kao "furaju svoj fazon i poruku" pa makar izgledali kao bolidi.
Pa sam tako viđao:
1) jednu u mrežastom šortsu i majici sa nekim goth elementima (zvuči kul ovako iz opisa ali uživo nije toliko)
2) jednog koji je išaran sav, čak ima i crveni pentagram na licu i neku emo frizuru, video sam ga u istom kraju par puta
3) jednu koja je dole imala bele sportske patike a gore
nešto ovako , samo gornji deo, dakle kao majica ili bluza od ovoga
Takođe sam primetio to da se ne libe da kombinuju elemente stare i tradicionalne odeće sa novom i modernom. Što ne mora da bude loše i za osudu po difoltu ali ako se nema ukusa i mere, ispadne isto kao kad se kombinuju stara i moderna arhitektura - kič i neukus.
Mene najviše smara kod njih što vole taj apa drapa klošar nihilizam Im too cool for this planet stil. Bar ti mlađi, sredovečni su drugačiji. Mlađe ako ne prepoznam sa daljine po licu i imam neku dilemu, ona odma nestaje kad vidim kako su obučeni. Odma znam da su Rusi. Nije problem što nisu kao mi, nego brate taj neki apa drapa stil i spajanje nespojivog.
P.S.
On the bright side, sad se setih da sam jutros u autobusu video jednu prelepu riđokosu u nekoj lepoj haljini.

I prilično sam siguran da je bila Ruskinja.