Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 201 35,6%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 74 13,1%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 34 6,0%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 173 30,7%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 55 9,8%
  • Ne znam

Glasovi: 27 4,8%

• Ukupno glasača
    564
Није то једини бау-бау у том филму. Милиција у филму вози већином Заставе 101 и ако су тад доминантне биле Заставе 1300.

Da. I to, zastave 101 su počele polovnom 80-ih da voze.

Ili su tada bile 1500? Pandurski tristaći su obično bili 1.5 i mislim da su čak imali menjač sa 5 brzina. A tristaći sa 1300 kubika su imali sa 4.

Било је у милицији кечева од '79. али мање. 80их потискују Тристаће скроз.

Savski_most.jpg

I dalje ne mogu da svarim da se ovakvi radovi izvode samo za prihvate stari most. Pa ovo je podloga ko za autoput.

Sve ja razumem i da treba podloga za gradilište i da bude ravno zbog stari i novih elemenata, ali da podižu dva meseca podogu i tabaju, ko pista na aerodromu da će da bude. Gledao sam gomilu gradilišta mostova, nigde ništa ni približno ne videh. Možda samo peru pare

Sve ja razumem i da treba podloga za gradilište i da bude ravno zbog stari i novih elemenata, ali da podižu dva meseca podogu i tabaju, ko pista na aerodromu da će da bude. Gledao sam gomilu gradilišta mostova, nigde ništa ni približno ne videh. Možda samo peru pare
Eh da su samo dva meseca, ja sam u avgustu počeo da radim na NBG i još tada su radili podlogu.

Što bi rekao pokojni doajen našeg glumišta Milorad Mandić Manda u seriji ,,Selo gori, a baba se češlja", ja bi mogao da konstantujem da će sa NBG strane posle postavljanja Novog Savskog mosta da krene da se gradi neki ,,Novi Beograd na vodi" ili tako nešto na teritoriji Starog Sajmišta.

Vrh