Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 199 35,6%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 74 13,2%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 33 5,9%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 173 30,9%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 54 9,7%
  • Ne znam

Glasovi: 26 4,7%

• Ukupno glasača
    559
Знам да је тренутно поприлично беспредметно, али као мана моста према Булевару Зорана Ђинђића спомињао се недостатак улица које могу да приме тај саобраћај у старом делу града. Има ли смисла то решавати трасом моста која спаја БЗЂ и Немањину? Додатна предност би била што та траса не прелази преко куле, па би пробијање трасе у некој будућности имало какву-такву реалну шансу.

Pogledajte prilog 220886
Има ли Немањина било какву резерву капацитета у шпицу? Нема, пресечена је на пола, удара у Кнеза Милоша, главну улицу у граду. Гужва је у Немањиној одоздо. Дакле, одговор је: "Нема смисла".

Ne kapiram što policija bleji na mostu troše se i sredstva i ljudi umesto da uzmu lepo pohapse te curkuzante sklone tu šator mahalu kod mosta i gotovo sve za 5 min

Миладинов мост, данас, 26. новембра 2024.
Miladinov most (22) crstl wm.JPG

Има ли плана радова?
Ima itekako:
1. Nasmrkati se koksa
2. Poslati jos policije
3. Jos koja linija koksa
4. Iscupati sine dok policija cuva he he najjaci smo ne moze nam niko nista
5. Jos malko kokaina samo i dosta za danas, mozda dilovati malo
6. Pokusaj demontaze mosta. Ako padne u Savu okriviti Tita i Hitlera da su dosli vremenskom masinom i srusili most.
7. It's cocaine time
8. Izgradnja NOVOG SRBSKOG MOSTA koji ce biti kokainsko bele boje
9. Otvaranje novog mosta; Zvati Srkija mobidika da nam peva Kralja kokaina dok smrkamo kokain

Камо среће да је раније уклоњен овај мост.

"ДА СЕ ПОШТОВАО СТАРИ ПЛАН, МОСТА ДАНАС НЕ БИ ТУ НИ БИЛО": Стручњак испричао целу историју Савског моста
Novosti online, 26. 11. 2024. у 14:45
АНА Шуман, архитекта и урбаниста, Зоран Вукадиновић, саобраћајни инжењер, и Браца Ференчек, архитекта и урбаниста, говорили су о градњи новог Савског моста. Да ли грађани знају или не знају историју Савског моста? Да ли људи заиста знају колико је он безбедан или није и шта се заиста планира са њим?

https://www.novosti.rs/c/beograd/ve...trucnjak-ispricao-celu-istoriju-savskog-mosta

Камо среће да је раније уклоњен овај мост.

"ДА СЕ ПОШТОВАО СТАРИ ПЛАН, МОСТА ДАНАС НЕ БИ ТУ НИ БИЛО": Стручњак испричао целу историју Савског моста
Novosti online, 26. 11. 2024. у 14:45
АНА Шуман, архитекта и урбаниста, Зоран Вукадиновић, саобраћајни инжењер, и Браца Ференчек, архитекта и урбаниста, говорили су о градњи новог Савског моста. Да ли грађани знају или не знају историју Савског моста? Да ли људи заиста знају колико је он безбедан или није и шта се заиста планира са њим?

https://www.novosti.rs/c/beograd/ve...trucnjak-ispricao-celu-istoriju-savskog-mosta
Zasto kacis Novosti kad je ovo sa Informera? Bukvalno radi PR na max koliko vidim. https://informer.rs/tv/live-tv/965535/most-rusenje-urbanizam

Pouzdan izvor nema sta:
1732661254403.png
1732661405755.png

Какво је то питање и шта то тебе брига одакле сам то пренео.
Значи ти читаш Информер.
Bukvalno pise na kraju tog teksta u Novostima ovo. Ako je tebi Informer dobar i pouzdan izvor informacija i mislis da tamo dolaze ljudi sa integritetom onda to vise govori o tebi.
1732661927009.png

Bukvalno pise na kraju tog teksta u Novostima ovo. Ako je tebi Informer dobar i pouzdan izvor informacija i mislis da tamo dolaze ljudi sa integritetom onda to vise govori o tebi.
Pogledajte prilog 220920
Наравно да сам то видео, али пошто читам само Новости и Политику, чланак сам пренео са сајта Новости. Иначе чланак је доста користан.
Не бих сада о интегритету, с обзиром да видим из твојих постова/порука о "твојим" изворима обавештавања.

Наравно да сам то видео, али пошто читам само Новости и Политику, чланак сам пренео са сајта Новости. Иначе чланак је доста користан.
Не бих сада о интегритету, с обзиром да видим из твојих постова/порука о "твојим" изворима обавештавања.
Evo recimo moj izvor informacija je Danas: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/mladen-popovic-kokain-hapsenje-gradski-prevoz-novi-sad/
Dakle, mafija je u samom vrhu vlasti. Nema sta da traze oko ovog mosta ili bilo kog drugog objekta u zemlji.

Poslednja izmena:
Ne verujem, 2010. su se vezivali za platane do poslednjeg drveta koje je poseceno.
Тада су се заштитници платана ваљали и излежавали по Булевару револуције.
Mogu da se vezuju i za šrafove mosta, pa valjaju koliko hoće. Novi most će biti izgradjen, a stara skalamerija će biti pretopljena u Smederevu ili SM o čemu sam pisao na ovoj temi.
https://forum.beobuild.rs/threads/novi-savski-most.3989/post-1351195

Sad sam razgovarao sa firmom "Metalfer" iz SM koja otkupljuje staro gvoždje za proizvodnju armature. Predložio sam da otkupe SSM i plate armaturom za Novi savski most. O tome sam već pisao na citiranom linku, a oni su naravno prihvatili takav moj predlog.

Poslednja izmena:
Ajoj Gago, pa ovo nije nimalo za pohvalu. Ni Večernje novosti ni Politika ne zaslužuju danas da nose ta kultna imena.

Vrh