zexland » Ned Okt 13, 2019 6:53 pm[/url]":1jqssxsv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=669476#p669476:1jqssxsv je napisao(la):
astrodule » 13 Oct 2019 02:57 pm[/url]":1jqssxsv]Da li bi naši omiljeni 3D modelari mogli da postave Most negde u Park, čisto da shvatimo razmere ove ideje?
Ako je i dalje ta ideja da most bude u parku (u samom parku je potpuni idiotizam), ja bih ga postavio ovde iznad reke ipak, ali da poveze park i ovo malecko ratno ostrvo. Lokacija za pogled je odlicna i moze da posluzi za tu njihovu ideju da se naprave restorani, da ljudi ovde mogu da sednu i da se opuste...
Most savrseno moze da se uklopi izmedju obe obale i vrlo lako da postane zaista turisticka ponuda grada, ali bez neke velike prakticne funkcije kako je ramatrano ranije. Naravno ulaz na samo ostrvce bi bilo zabranjeno. Mada je ostrvce jako interesantno sa se na nekakav nacin iskoristi mozda u neku svrhu - prirode.
Uklopio sam naravno samo luk mosta u 3D koji i jeste najatraktivniji. Ne znam kako su osmislili secenje samo konstrukcije. Naravno ovo su samo preview renderi iz GE-a.
Evo novog mesta za bleju i instagram selfije