Ako most vec stvara tolike vibracije kao sto opisujete, a koje se osecaju prilikom prolaska tramvaja, onda svakako treba planirati izmestanje istog sa ,,Zarica,, . Eventualno da se ostavi jedna linija koja ce tuda ici. Mada ni to ne mora. Neka bude pešački i za hitne slucajeve u krajnjem slucaju. Setite se pre 10 godina, kada krenete preko istog sa NBG, a ono guzva do Milentija Popovića.
U produzetku Bulevara Zorana Đinđića treba napraviti moderan most poput onog na Adi. Misljenja sam da takav most tu treba, kao sto sam misljenja da Most na Adi nije trebao da bude takav, gde su samo bacene pare. A ovaj ce biti blizu centra i ukras grada.
Misljenja sam da, posto nam je svima jasno da je metro jos uvek i dalje ce biti misaona imenica, treba raditi na unapređenju tramvajske mreze, kao alternativnog prevoza. Mnogo je lakse nadograditi ono sto imas i sa time nesto postici, nego graditi novi PREskup sistem iznova. Sto se tice metroa u Beogradu, bicu srecan, ako se napravi za 30 godina.
Zasto sve ovo pisem? Zato sto mislim da taj novi most koji ce se graditi, treba da bude sa 3 vozne trake i tramvajskim sinama u sredini. Metro preko njega ne planirati. On kad bude.
Na kraju, kada rese da prave metro, najlakse je u svom tom poslu napraviti jos jedan most za isti.