Pretpostavljam da ce biti lagano na Vracaru, Dorcolu i NBG, a da li je izvesna pobeda i u drugim opstinama koje su tradicionalno vise njihove i u rubnim opstinama tipa Lazarevac, Mladenovac, Surcin?Dani na vlasti u gradu Beogradu su im odbrojani.
Nisu odložili rušenje da bi uskladili radove već jer je rejting gradonačelniku Šapiću i SNS gradskoj vlasti rekordno nizak. Zato i povlače populističke mere sa "besplatnim" davanjima građanima kako bi se izvukli iz minusa ali džabe im taj posao. Dani na vlasti u gradu Beogradu su im odbrojani.
Nema nikakvog "odustajanja", već je namera da se istovremeno grade oba projekta.. . . odustajanje od Novog savskog mosta i tunela u produžetku.
Umem i ja da čitam "izmedju redova", ali je moj zaključak drugačiji i nemam nameru ovde da nekog ubedjujem zašto je bolje da se istovremeno grade most i tunel. A, naravno, da će to biti izgradjeno u narednim godinama. Vreme će pokazati ko bolje čita "znake pored puta".. . nije šija nego vrat, suština je da umemo da čitamo između redova, . .
Još samo da nam objasniš ko su ti koji govore da je bolje da se odvojeno grade most i tunel.Umem i ja da čitam "izmedju redova", ali je moj zaključak drugačiji i nemam nameru ovde da nekog ubedjujem zašto je bolje da se istovremeno grade most i tunel.
Sam sebe demantuješ. Neprocenjivo.A, naravno, da će to biti izgradjeno u narednim godinama. Vreme će pokazati ko bolje čita "znake pored puta".
Mozda se investirao u solitercine pa mu vibrira escajg i kristal na svakih 10 minutaOvaj zapeo da ruši most po svaku cenu kao Vesić onomad što je hteo da pravi gondolu. Iste dijagnoze...
Znači Pančevački most se srušio.Мост само што се није срушио, а камиони и шлепери додатно уништавају већ уништен асфалт на мосту.
Evo još malo da "čitate izmedju redova", pa opet pišite da se odustalo od novog mosta i tunela.. . nije šija nego vrat, suština je da umemo da čitamo između redova, .
"Nadamo se da će na proleće, odnosno leto, projekat tunela stići projekat mosta i da ćemo u toku sledeće kalendarske godine moći da pokrenemo radove."Dal dobro shvatam da nece graditi novi most pre izgradnje tunela?