Isti copy-paste post na 3 različite teme. To se zove spamovanje.
Dobra ti je ideja, a ja lično mislim da ako naložimo dovoljno pravih ljudi (neki od njih su i sad na ovoj temi) možda to i postane ozbiljan predlog za razmatranje u vlasti.Шта мислите постоји ли могућност да се Кинезима свиди идеја о мосту у продужетку булевара Зорана Ђинђића ? Или можда чак и градоначелнику Шапићу, који сада гледа да тера контру Весићу и његовим пројектима.
Пре неких месец дана сам тај предлог послао на мејл кабинета градоначелника, али нисам (још) добио одговор.Шта мислите постоји ли могућност да се Кинезима свиди идеја о мосту у продужетку булевара Зорана Ђинђића ? Или можда чак и градоначелнику Шапићу, који сада гледа да тера контру Весићу и његовим пројектима.
Ti si prvi čovek za koga znam da mu promocija od strane drugih ljudi smeta.A, spamovanje je u predhodnom postu, jer on nema veze sa ovom temom, već sa mojim pisanjem na forumu.
Zavisi od toga da li će predsednik da im kaže da im se sviđa ideja.Шта мислите постоји ли могућност да се Кинезима свиди идеја о мосту у продужетку булевара Зорана Ђинђића ? Или можда чак и градоначелнику Шапићу, који сада гледа да тера контру Весићу и његовим пројектима.
Свака част Надам се да ће прихватити предлог.Пре неких месец дана сам тај предлог послао на мејл кабинета градоначелника, али нисам (још) добио одговор.
Kad bude neko naseg brata sapketa pitao za ovaj predlog, bice u fazonu - "Pa znate tu treba mnogo porodica raseliti, to je jako komplikovano, uzurpiracemo projekat BnV, nije to tako planirano, ljudi su vec zavrsili setaliste, tu mnogo porodica sa decom seta..."Свака част Надам се да ће прихватити предлог.
Za tramvaje eventualno buseve i moze da se dorade biciklisticko-pesacke staze sa strane i odlicno resenje.Нека га где јесте какав јесте, кад се уради нови узводни мост, може да буде само трамвајски мост и за аутобусе 83 и 78.