stf » Sre Okt 06, 2021 8:21 am[/url]":ejenv35n]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=886830#p886830:ejenv35n je napisao(la):
Sweet Dee » 06 Окт 2021 12:03 am[/url]":ejenv35n]Iskreno jedva cekam da ga poruse jer je za mene simbol jednog uzasnog vremena, kao i to sto je veoma uskog profila i samim tim odavno zreo za zamenu. Iako ne volim ovu vlast kao i mnogi sa foruma za ovo su u pravu.
Не знам докле ће више идеја замене Старог савског моста новим мостом да се поистовећује са "овом влашћу" кад је та идеја и тај план био констатнан и непромењив од 1960-их?
Пре напредњака, тај мост је планиран за замену за време док је градоначелник града био Зоран Ђинђић, чак су на обалама геометри обележили позиције новог моста и бомбардовање је зауставило почетак изградње.
Једини период у историји Београда када је тај мост планиран да се задржи у постојећем формату је период 2002-2014. То је и период када је направљена кардинална грешка и дозвољен аутомобилски прелаз преко тог моста током целог дана. Пре тога, мост је приоритетно био за јавни превоз.
Овај форум шатро окупља људе који боље познају свој град од обичног суграђанина па ме оваква количина незнања на овој теми која годинама провејава баш чуди.