Šta je novo?

Stari savski most - Most Miladina Zarica

Gde sa Starim savskim mostom?

• Povezati Blok 70 sa Adom Ciganlijom

Glasovi: 193 35,4%
  • Povezati Veliko ratno ostrvo sa Zemunom

Glasovi: 72 13,2%
  • Neka druga gradska lokacija

Glasovi: 33 6,1%
  • Pokloniti most drugoj opštini u Srbiji u skladu sa potrebama

Glasovi: 173 31,7%
  • Most treba da ide u staro gvožđe

Glasovi: 49 9,0%
  • Ne znam

Glasovi: 25 4,6%

• Ukupno glasača
    545
Ма, који тунел. Београд није добио тунел од 1970. године, а ни то не рачунам као нешто ванвременски за Београд, па ни за ту седамдесету годину.

Тунеле на ауто-путској обилазници не рачунам.

gangula.jpg

Neka zameni on most ako mu mama i tata kupe most ali mi naš most nećemo da menjamo.

To što Šapiću logika nije jača strana nije argument za zadržavanje mosta koji nema ni odvojene trake za šinski sistem i drumski i ima samo jednu traku po smeru. I dalje ne shvatam fetišizaciju ovog mosta.

Ni ja.

Mislim da neki ljudi nisu upoznati sa konceptom spomenika pa misle da je čuvanje ovog privremenog mosta jedini način da se oda počast Zariću. :D

Pa upravo to je na neki način i izjavio Gangula, samo koliko vidim ljudi skočiše kao da je sve što je rekao 100 posto netačno :)

Verujem da je poenta bila: most je odslužio svoje pošteno i bio je dugo koristan, ali da je sada za penziju.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=808914#p808914:oa4nqhlk je napisao(la):
vucko » 31 Dec 2020 14:49[/url]":oa4nqhlk]To što Šapiću logika nije jača strana nije argument za zadržavanje mosta koji nema ni odvojene trake za šinski sistem i drumski i ima samo jednu traku po smeru. I dalje ne shvatam fetišizaciju ovog mosta.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=808920#p808920:oa4nqhlk je napisao(la):
Bender Rodriguez » 31 Dec 2020 15:04[/url]":oa4nqhlk]Ni ja.

Mislim da neki ljudi nisu upoznati sa konceptom spomenika pa misle da je čuvanje ovog privremenog mosta jedini način da se oda počast Zariću. :D
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=808949#p808949:oa4nqhlk je napisao(la):
ccc » 31 Dec 2020 17:04[/url]":oa4nqhlk]Pa upravo to je na neki način i izjavio Gangula, samo koliko vidim ljudi skočiše kao da je sve što je rekao 100 posto netačno :)

Verujem da je poenta bila: most je odslužio svoje pošteno i bio je dugo koristan, ali da je sada za penziju.
Ni Pančevački most nije bio zamišljen kao trajno rešenje, ovakav kakav je danas, i zreo je za penziju, ali eto, to niko i ne spominje, nego se spominju izgradnje pristupnih saobraćajnica istom.

Postoji li neko poredjenje
Ko je i koliko u boljem stanju
Stari Savski ili Pančevac ?

Imam utisak da Pančevac treba prvo zameniti , al zbog Bgd na vodi ili ti šminke,
grubo je narušen prioritet i redosled i to po pitanjju bezbednosti ljudi.
te su se šmikerski ,, okomili,, na stari Savski most
što bi bilo jako strašno
ako se ispostavi da je tako.
:sesir:

Turisticki vodic 2030: A ovo vam je Stari Savski Most, kojeg je od unustenja spasao Miladin Zaric...

::most stoji na livadi::

apsolutno da treba da se menja stari savski ali prvo da se narave bar tri nova ukljucujici i onaj preko Ade huje koji je najprioritetniji.

boca-ica":vbhj8i68 je napisao(la):
Postoji li neko poredjenje
Ko je i koliko u boljem stanju
Stari Savski ili Pančevac ?

Imam utisak da Pančevac treba prvo zameniti , al zbog Bgd na vodi ili ti šminke,
grubo je narušen prioritet i redosled i to po pitanjju bezbednosti ljudi.
te su se šmikerski ,, okomili,, na stari Savski most
što bi bilo jako strašno
ako se ispostavi da je tako.
:sesir:
Pisali su ovde neki kako užasno tandrče most kada prelazi tramvaj preko njega, tol'ko da čak i gluvi to čuju, i da mora pod hitno da se menja novim.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=808980#p808980:1ytgsd6u je napisao(la):
Drakche » 31 Dec 2020 18:10[/url]":1ytgsd6u]Turisticki vodic 2030: A ovo vam je Stari Savski Most, kojeg je od unustenja spasao Miladin Zaric...

::most stoji na livadi::
Turistički vodič 2030: A ovaj kafić koji vidite u parku, vam je Stari Savski Most, kojeg je od unuštenja od strane Nemačkih okupatora spasao Miladin Zarić. :D

Pritom su od mosta uspeli da sklope samo 10%. Onaj jedan luk i to jedva sklepano.

Most ima 2 trake u kojoj dele saobraćajnu traku tramvaj i drumska vozila. Ovo je kao Vojvode Stepe da je most, ali Vojvode Stepe makar ima još jednu traku po smeru. Most je privremen i planirano je odavno njegovo uklanjanje. Ne padajte na politizaciju od strane opozicije koju je bolelo uvo kada su se Imamo plan i drugi sa Beobuilda 2014. godine borili za most.

Mislite da ne bi bila ista drama da se rusi Pancevacki?

Danas moze sladoled da se ispolitizuje, a ne rusenje mosta.

Ma ruši most bučan, ružan i nema svrhu . Brzo još 1000 ovakvih poruka . Džaba robotići, nikome ne smeta Miladinov most nego botujte malo da se prave novi a ne ruše stari.

Jeste, svi koji smo umorni od drndave starudije smo botovi... I navijamo i hvalimo BnV. :kafa:

Ono što je već isticano je da je izgradnjom BNV-a koju ne podržavam ukinuta mogućnost gradnje drugog mosta i to sa nizvodne strane je već urađeno dok će uskoro biti i sa južne strane. hajde da diskutujemo o činjenicama umesto da etiketiramo.

Nije ukinuta ima dovoljno mesta pričano je na tu temu...
Ovome što smeta drndanje mosta gleda samo kao pešak umalo da kažem bot. Ukini most ili sruši na 3 do 5 godina koliko se gradi novi to je kao da na Brankovom smanjiš 2 trake i dodaš još buseva umesto tramvaja koji prevoze sa Nbg ili ka Nbg. Mislite da je to haos ,grešite to je blagostanje jer dobijate lepši ,belji most koji ne drnda...

A pa Vučko i ja smo poznati botovi. Non stop obitavamo na temama poput one o BnV i branimo takve projekte.

Mene su čak i tukli moji botovi u opštini Zvezdara, neko bi reko prijateljska vatra.

Vrh