direktor » Ned Dec 20, 2015 12:37 am[/url]"]Dobro dosli na forum Totoro Konacno da dobijemo nekog ko zivi na Sajmistu na forumu bb .Znam da ima ljudi koji potpuno legalno zive na sajmistu ali ima i divlje gradnje ili popu legalne gradnje .Treba naravno da vas obestete u stnovima kvadrat za kvadrat zamjena ili po nekoj cjeni ima tu vise raznih opcija 68 razlicitih imovinsko prvnih osnova postoje za koriscenje prostora na starom sajmistu
Vi ste u paviljonima koji su izgradnjeni nakon rata gdje su spavali radnicici omladinci udarnici i sasvim legalno ste tu izmedju vasih zgrada i fudbalskog igralista i balona postoje obejkti koji mi nedjeluju bas legalno sazidani :?: Ili mozda gresim ne uzimajucu u obzir baraku skole .Inace kako smo utvrdili kula nije iseljena jos jedan umjetnik je u istoj Evo malo fotgrafija posto su mnoge nsetale kad je ugasen dodaj,rs
/quote]
Eto, dobiste nekog ko zivi i ko Vam moze reci iz prve ruke.
Hvala na dobrodoslici
Inace, danas sam saznala da je u Kuli ostao jos jedan gospodin. Zato kazem, mediji su cudo, i ne bih ih dalje komentarisala.
A, sto se tice zgrada za koje mislite da su nelegalne, sve su legalne, iako zvuci a i na oko je nemoguce ;D CAK i supe su nam u ugovorima, sad sve zavisi na sta lice jer je to do samih vlasnika kako ih odrzavaju i koliko novca zele da daju za odrzavanje, I to su zgrade (temelj, cigla) a nisu barake, cak i Kozarska skola nije baraka, nego je prizemna zgrada (tu skola odrzava prakticnu nastavu) To su vam zgrade broj 4,5,6,7,8 gde samo zgrada br.4 ima jedan sprat i u ocajnom je stanju, jer je stanari ne odrzavaju. Mi ostali odrzavamo svoje zgrade i ulaze, jer na srecu nas ima malo u ulazima.