Izgleda da je slucajno, ovo prekoputa sa Zepterom stvarno izgleda dobro !Homer Jay":1os2q11b je napisao(la):Inace, zexlande, ne znam da li je to slucajno ili namerno ali tvoj projekat se odlicno uklapa sa rekonstrukcijom koju Zepter planira na zgradi prekoputa.
Ti renderi nisu za stari mlin vec za zgradu (cini mi se) Jugospeda...zexland":2k48anvn je napisao(la):Homer Jay wrote:
Inace, zexlande, ne znam da li je to slucajno ili namerno ali tvoj projekat se odlicno uklapa sa rekonstrukcijom koju Zepter planira na zgradi prekoputa.
Izgleda da je slucajno, ovo prekoputa sa Zepterom stvarno izgleda dobro !
Nisam ni znao da postoji ovakav predlog ! Odlicno !
I ja sam prijatno iznenadjen. :kk:zexland":2r4cbbj3 je napisao(la):Izgleda da je slucajno, ovo prekoputa sa Zepterom stvarno izgleda dobro !Homer Jay":2r4cbbj3 je napisao(la):Inace, zexlande, ne znam da li je to slucajno ili namerno ali tvoj projekat se odlicno uklapa sa rekonstrukcijom koju Zepter planira na zgradi prekoputa.
Nadajmo seJohnyBgood":2t45sh0v je napisao(la)::kk:I ja sam prijatno iznenadjen. :kk:zexland":2t45sh0v je napisao(la):Izgleda da je slucajno, ovo prekoputa sa Zepterom stvarno izgleda dobro !Homer Jay":2t45sh0v je napisao(la):Inace, zexlande, ne znam da li je to slucajno ili namerno ali tvoj projekat se odlicno uklapa sa rekonstrukcijom koju Zepter planira na zgradi prekoputa.
Mozda je to nagovestaj nekakvog normalnog, sredjenog, a opet slobodnog kapitalizma. Gde urbanisti zadaju okvirne norme i sprecavaju monstruoznosti i katastrofe a javnost izgradjenog ukusa od investitora ocekuje neki nivo, a ako se nesto lose napravi kaznjava reputaciju pocinioca (ili jos, bolje sprecava monstruoznosti cim ih namirise, u cemu ja vidim veliku ulogu ovog sajta u buducnosti). U takvim uslovima te cesto nesto prijatno iznenadi, kao sto mi je bio cool i onaj austrijski campus sa soliterima za Novi Beograd.
Bez dimnjaka zgrade starog mlina uopste nisu zanimljive.vucko":1jsregeo je napisao(la):Nije mi jasna jedna stvar.Koja je politika po pitanju dimnjaka?Da li se zadrzavaju,menjaju ili sta?Meni licno smetaju,a vidim da po renderima i mlina i jugospeda ostaju.
Pazi, nečiji deda je imao recimo kuću u centru Beograda, koja pre 50 godina nije vredela ni blizu kao danas. A nečiji deda je imao 100 hektara zemlje, recimo negde u vojvodini, koja je sada značajno jeftinija nego što je bila. Vidiš kuda ovo ide... Ako je ta kuća u centru BGa nekada nekome pripadala, jedino je normalno, pošteno i pravedno da se to isto vrati. Isto važi i za zemlju.vrachar":2svswkb9 je napisao(la):...
Uzgred, meni poprilicno idu na ** besposleni lezilebovici koji sa gomilom hartije galame kako je pradeda imao ovo i ono.