:lool::lool: a da bude stvar jos smesnija, ta zgrada je jos i ruznija od BIGZ-a :lool:vrachar":2vsdgr4x je napisao(la):I onda ovo stakleno cudo treba da zakloni BIGZ :/
Mojne vredjas BIGZ! To je najbolji Bauhaus u gradu, a verovatno i sirestf":3go9bstc je napisao(la)::lool::lool: a da bude stvar jos smesnija, ta zgrada je jos i ruznija od BIGZ-a :lool:
Jel se ti to salis? Pa BIGZ je retko posteno dobra zgrada u gradu. Zanemari sadasnji izgled koji je naravno upropascen, kada bi se ne sredila - nego samo vratila u originalni izgled (sto i ne treba mnogo) ova zgrada bi bila arhitektosnka ikona (ne samo u Srbiji). Brasovan rules!stf":z7oie9av je napisao(la)::lool::lool: a da bude stvar jos smesnija, ta zgrada je jos i ruznija od BIGZ-a :lool:
Porodica Veljković, danas američki državljani.Ventimille":3c70qhwj je napisao(la):Negde sam citao da Stari mlin ima i starog vlasnika. Ima na netu, pa koga zanima neka trazi. Jednom kad se donese zakon o restituciji (a prema nekim najavama moglo bi vec u Junu), oduzeto ce morati da se vrati prvobitnim vlasnicima, u ovom ili onom obliku, na ovaj ili onaj nacin, svejedno. Ako se uzme u obzir lokacija i vrednost zemljista kod Mostara, stari vlasnik ce sigurno insistirati na toj imovini.
Pa ja sam i mislio na sadasnji izgled a ne na prvobitni.... :kk:gradjanin":3h4t1bt4 je napisao(la):Jel se ti to salis? Pa BIGZ je retko posteno dobra zgrada u gradu. Zanemari sadasnji izgled koji je naravno upropascen, kada bi se ne sredila - nego samo vratila u originalni izgled (sto i ne treba mnogo) ova zgrada bi bila arhitektosnka ikona (ne samo u Srbiji). Brasovan rules!stf":3h4t1bt4 je napisao(la)::lool::lool: a da bude stvar jos smesnija, ta zgrada je jos i ruznija od BIGZ-a :lool:
De gustibus non est disputandum2012":cv7h88hc je napisao(la):Pa šta će dimnjaci,nema tu ništa lepog...
Pa to se valjda da resiti, primenom male kolcine armiranog betona, recimo.a i rizično je usled potresa i košave...