relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.865
Zex, ti si sanjar.
Nije to ništa loše, ako donosi inovacije, nešto novo, napredak, iskorak...
Ovo sa hotelom Moskva je zamena teza. Dosta zgrada po Bg je obnovoljeno, o tome se ne priča.
Istorija se ne pamti tako što se građevine vraćaju u stanje od pre 80 godina.
Pazi koji put si izabrao: ovi sada planiraju "Muzej Nemanjića", ti bi "Muzej Karađorđevića" i "Muzej Obrenovića"...I muzej "pomirenja" - nečega što se nikada nije dogodilo? Ti to ozbiljno?
Koliko ja znam, mi već imamo Istrorijski muzej Srbije, zar ne?
Ova zemlja i ovaj narod su valjda malo napredovali i više se ne smatraju podanicima i podčinjenima, a slobodarski duh, i pored ozbiljnih napora da se uguši, opstaje?
Ali ovo me je posebno nasmejalo
Ti stvarno veruješ u te stvari? "Prava Srbija"? "Zatru istinu"? "Unište dvorski kompleks"?
Evo ti onda nešto, pisano baš u tom stilu, nemoj da zabaguješ kada budeš video
Nije to ništa loše, ako donosi inovacije, nešto novo, napredak, iskorak...
Ovo sa hotelom Moskva je zamena teza. Dosta zgrada po Bg je obnovoljeno, o tome se ne priča.
Istorija se ne pamti tako što se građevine vraćaju u stanje od pre 80 godina.
Pazi koji put si izabrao: ovi sada planiraju "Muzej Nemanjića", ti bi "Muzej Karađorđevića" i "Muzej Obrenovića"...I muzej "pomirenja" - nečega što se nikada nije dogodilo? Ti to ozbiljno?
Koliko ja znam, mi već imamo Istrorijski muzej Srbije, zar ne?
Ova zemlja i ovaj narod su valjda malo napredovali i više se ne smatraju podanicima i podčinjenima, a slobodarski duh, i pored ozbiljnih napora da se uguši, opstaje?
Ali ovo me je posebno nasmejalo
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=655902#p655902:22re4jd9 je napisao(la):zexland » 01 Sep 2019 08:03 pm[/url]":22re4jd9]
Ali zato mi budimo bolji od tadasnjih socijalistickih miseva, koji su pokusali skoro pa da zatru istinu o pravoj Srbiji i da bez ikakvog razloga uniste dvorski kompleks svesno i sa podsmehom.
Ti stvarno veruješ u te stvari? "Prava Srbija"? "Zatru istinu"? "Unište dvorski kompleks"?
Evo ti onda nešto, pisano baš u tom stilu, nemoj da zabaguješ kada budeš video