U drugom redu zgrada, barem kod mene, drzim termoglave na 5-ici i u toku dana su mlaki radijatori pa samim tim ni ocitavanje kalorimetra ne moze biti veliko, a s'obzirom da je i grejanje u stanovima bez ovog naseg sistema slabo mislim da toplane jos uvek ne isporucuju dovoljno toplote.MIMKA1980":4jm3yxjf je napisao(la):Komšije, kakvo vam je grejanje u stanu? U I redu zgrada, koje su dobile grejanje u nedelju, radijatori, iako podešeni na "5" , a po preporuci majstora, su MLAKI !!!! Pitam se kako će tek biti u stanovima kada ih , po preporuci, budemo podesili na "3" ? Posmrzavaćemo se !
Molim da mi napišete kakvo je grejanje u II i III redu zgrada i u malim žutim, zelenim i crvenim zgradama. Na kom broju podesite radijator da vam u stanu bude toplo?
direktor":21vc2z9q je napisao(la):
ena":2gx9gfrf je napisao(la):Ja sam predala dokumentaciju. Spisak potrebnih papira ti je u mom prethodnom postu. To je ono sto mi dajemo, a dokumentaciju, koja se tice izgradnje predace grad po sluzbenoj duznosti. Potvrdio Blagojevic. U Poreskoj upravi u mi rekli da dostavim sve ove papire koje propisuje pravilnik, a ostalo oni skupljaju od grada. Takodje mi je receno da ce vrlo brzo poceti da vracaju taj PDV, ali samo onima koji su zahtev podneli posle 1. oktobra ove godine. Ostali moraju da obnove zahtev. Inace, vracace pare po redosledu prijava tako da savetujem da pozurite jer nas ima 1000, pa da ne biste dosli na red sledece godine...
ena":31r94ir5 je napisao(la):Racun ili papir koji sluzi kao racun dostavlja grad, grupno za sve, jer im je tako lakse. Blagojevic kaze da su vec kontaktirali sa poreskom oko toga. Sto se tice taksi, sitno nesto, nije puno para. Recimo, u MUPu za prebivaliste nista ako navedete svrhu, u sudu oko 500 dinara i tako.. nista posebno.