Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, čuveni kuhinjski elementi !! Imam utisak da će biti "ko ih je dobio - dobio ih je, a ko nije- neće ih nikada ni dobiti!" Kao ni plakare koji su stanari malih crvenih, žutih i zelenih zgrada i dobili,a ostali NE ! Obzirom da su Interkopovi radnici otišli sa gradilišta, sa njima su i iščezli svi majstori. Tako, da se ne nadate ničemu više od onoga što ste zatekli u svom stanu. Ko je uspeo da nešto popravi- popravio je uz pomoć ono malo radnika koji su se muvali 2 meseca po našim stanovima, a ako očekuje da ćete moći da ih pronadjete da vam nešto poprave (IAKO JE GARANCIJA NA ZGRADU 2 GODINE!!!!) grdno se varate! Interkop kuka na Agenciju, a Agencija kuka na Interkop, a u oba slučaja mi ispaštamo!
Predlažem da se na betonskom igralištu postave SPRAVE ZA VEŽBANJE ( već sam o tome pisala na predhodnoj strani) !. Imam jako loše iskustvo sa zelenim površinama oko zgrade jer niko neće da sadi i zaliva cveće niti da okopava korov; psi zapišavaju drveće i mlade četinare koji se vrlo brzo osuše i to vam na kraju bude jako neuredno i zapušteno. Uostalom, pogledajte deo sa betonskim klupicama izmedju I i II reda zgrada. Da li, stvarno, mislite da će nam neko saditi cveće oko njih i čupati nam korov? PREDLAŽEM DA SE TU POSADE LIPE jer one prelepo mirišu i daju veliku hladovinu.