Зелене површине око зграда би требало да одржава Скупштина станара, као и да сади цвеће и чупа коров, наравно.MIMKA1980":hqjxfbay je napisao(la):[/b]. Imam jako loše iskustvo sa zelenim površinama oko zgrade jer niko neće da sadi i zaliva cveće niti da okopava korov; psi zapišavaju drveće i mlade četinare koji se vrlo brzo osuše i to vam na kraju bude jako neuredno i zapušteno. Uostalom, pogledajte deo sa betonskim klupicama izmedju I i II reda zgrada. Da li, stvarno, mislite da će nam neko saditi cveće oko njih i čupati nam korov?
Moze li neko da slika i pokaze nam kako izgledaju te nove koje su zamenile stare glave na radijatorima?makicaci":2a0pzrnd je napisao(la):Menjace se postojece glave na radijatorima novim kojima moze da se kontrolise potrosnja, tj. moze da se podesava temperatura a time i da se stedi, tj. da se placa prema potrosnji a ne po kvadratu. Mi smo u br. 74, poceli su zamenu ali nemaju dovoljno. Sada cekaju. Tako nam je receno!!!!!!!!!
Uvek sve na kraju plaćaju vlasnici.MIMKA1980":eomluw4q je napisao(la):KO PLAĆA POPRAVKU LIFTA U GARANTNOM ROKU ?
astir":32vz04m4 je napisao(la):Uvek sve na kraju plaćaju vlasnici.MIMKA1980":32vz04m4 je napisao(la):KO PLAĆA POPRAVKU LIFTA U GARANTNOM ROKU ?
Plaća se održavanje mesečno.
E sad ako je nastao kvar nestručnim rukovanjem, fizičkim oštećenjem itd onda nevaži garancija.
MIMKA1980":c16zty6q je napisao(la):Sada sam pričala sa mojim prijateljem koji je dobio neprofitni stan u Vojvođanskoj ulici (i koji ima kalorimetar na radijatoru) oko cene grejanja za stan od oko 55 m2 - plaća leti oko 1600,00 dinara, a zimi od 10-16.000,00 dinara mesečno a da se nije Bog zna kako ugrejao!
direktor":vb2f1bj0 je napisao(la):Cekaj te ljudi ja bas mislo da predjem na kalorimetarsku naplatu .Drugarica mi placa za stan od 60mk u dimitrija tucovica 1500 ako nista netrosi tj ljeti a kad je sezona racuni jos dodju oko 4000 maks .Sad neznam sta da radim.Meni je u zgradi su ugradjeni kalorimetri ali placam po starom