Komšije, da li ste se zapitali kako su i od kojih para napravljeni SOCIJALNI STANOVI u našem naselju? Pa, od NAŠIH !!!! Na konkursu od pre sedam godina, cena kvadrata u Vojvodjenskoj ulici je bila 780 evra, a sada 1050 evra, pa Vas ja pitam gde je otišla razlika od 270 evra po kvadratu, u zemlji u kojoj se cena gvoždja, materilaja i rad majstora računa u evrima i ona je uvek ista i 2005. godine i 2012. godine. S toga, drage moje košije, nije grad od svojih para napravio ovu zgradu već je ona napravljena od NAŠIH PARA!!!! Neka me niko ne ubedjuje da je naša lokacija bolja od Vojvodjanske ulice, ili Retenzije ili Čukaričke padine ili Arene gde su se po ceni od 780 evra kupovali NEPROFITNI stanovi na I konkursu!!!!! I kakvu sliku i primer dajemo našoj deci: učite školu, završavajte fakultete i nikada nećete dobiti posao (osim ako niste član stranke ili nemate debelu vezu), dok vaši roditelji plaćaju gazdama stanove i seljakaju se sa jedne na drugu lokaciju po Bgd, a kada, NAPOKON Vaši roditelji "dobiju " stan, grcaju narednih 20 godina otplaćujući isti, ne računajući uporedne kredite za kupovinu nameštaja i bele tehnike!!!! Iz tog razloga, deco, ne učite škole, ne radite ništa, ne tražite posao jer su vam tako veće šanse da dodjete do BESPLATNOG STANA i BESPLATNOG NAMEŠTAJA i koj je lud da onda počne da radi i izgubi sve te privilegije? Toliko je dece bez roditeljskog staranja, toliko je dece sa smetnjama u razvoju, toliko je izbeglica u ovom gradu koji su ostali bez ikakve imovine, toliko je ostalo invalida o kojima se malo razmišlja, i koji ne mogu raditi, a koji su u malom procentu rešili svoje stambeno pitanje, toliko je zaslužnih sportista koji su osvetlili obraz ove male Srbije o kojima je trebalo razmišljati kao o prioritetima i dati im stanove. Da li je politika ovog grada da se prave deca i da se školuju i žive o trošku ovog grada i države, a da im roditelji ne mogu raditi, jer zaboga, treba brinuti o tolikoj deci????? DOKLE VIŠE SA JEFTINIM MARKETINŠKIM TRIKOVIMA koje plaćaju oni koji su se školovali, koji su stvarali jedno-dvoje dece jer za više nisu imali jer su bili odgovorni roditelji, koji su spavali u istim sobama sa svojom decom do njihove ženidbe i udaje jer nisu mogli plaćati veće iznajmljene stanove........ ZEMLJO, SRBIJO,PRIZOVI SE PAMETI i POČNIMO DA MISLIMO SVOJIM GLAVAMA a ne kontrolisanim medijima!!!!!