bighope":39mkbckj je napisao(la):Sada kada se konstituisala Skupstina i formirala Vlada,potrebno je inicirati usvajanje izmena zakona o povracaju PDV-a za prvi stan.Ja sam vec poslao pismo predsedniku Skupstine i mislim da je neophodno da ga zatrpamo pismima u vezi s tim.Dve godine ce proci za cas,a ako do tada ne usvoje izmene zakona,moracemo iskesirati jos 8% za ucesce.Druga vazna stvar je da se to usvoji sto pre,jer dinar svaki dan pada u odnosu na evro,te je suma za povracaj svaki dan sve manja.
Pedja_Nbg":349nei9l je napisao(la):У свим становима је рађено исто. Бар мислим на онај део који сам помињао (керамика и остали елементи у купатилу и кухињи + прозори). На пример, за паркет варира од стана до стана. Ја сам имао мало среће, па је само један мањи део проблематичан. Такође што се тиче улазних врата, сва су иста и на њима не видим ништа трагично лоше као у претходних 100 коментара на врата. Сасвим су ок. Извођач радова на мојој згради је чак био и наводно лошији (Интеркоп), па је све у најбољем реду.
Roki":2dkap57k je napisao(la):Ne znamo gde ste vi ziveli do sada gospodine Pedja, ili radite za gradsku vlast, ali je evidentno da postoje mane i nedostaci, ne bi se sto ljudi zalilo da je sve u redu. Mi te stanove ne dobijamo na poklon nego ih debelo placamo. Da li ste razmisljali i o tome da neko nije sakupio novac za ucesce ,pa se zato nije uselio. Vi ste veliki srecnik ako je kod vas sve dobro, ali cemo mi bogami insistirati da se otklone svi nedostaci jer je grad sebe dobro obezbedio pa i mi trazimo pristojan kvalitet za cenu koja je kobejagi neprofitna.
Svaka ti čast! za ovo si upravu...ja sam zadovoljan stanomPedja_Nbg":1e0njz3w je napisao(la):Сви су кукали око усељења, а у мом улазу је усељена можда тек трећина, максимално половина станова. Ови остали су вероватно по Тунисима, Карибима, шта већ.
Како сам читао коментаре усељених, очекивао сам катастрофу, али је стан скроз ок урађен. Кукало се на све - од плочица у купатилу и кухињи, даске за ВЦ шољу, прозора... Све су то празне приче. Плочице су сасвим ок, све је на свом месту, чак је и даска добра. Има мањих недостатака, али ништа страшно.
Ја само не знам где су ти сви подстанари живели до сад, кад им је ово лоше. Можда су изнајмљивали собе у бечком двору, ко ће га знати. :kafa: