Apsolutno se ne slažem sa taticom. Ovakvi liftovi ne služe za transport kabastih stvari. Postoje agencije specijalizovane za selidbu i u poređenju sa ostalim troškovima najmanje koštaju. Tebamo da čuvamo našu zajedničku imovinu a ne odmah na startu da je uništimo. Da se razumemo, ja verujem da bi Vi tatice svakako pazili i verovatno ništa nebi ni oštetili, ali ako bi bilo pravilo da svi svoje stvari uguravaju u lift od njega ne bi mnogo ostalo. Verujte viđao sam u starijim zgradama kako ljudi pokušavaju da uguraju krevet u lift a iz aviona se vidi da ne može da stane...tatica":333o3jwh je napisao(la):Треба инсистирати да се од првог дана усељавања укључе лифтови. ...
Ја сигурно нећу потписати записник о примопредаји стана ако сутра будем присиљен да све ствари пешице изнесем на шести спрат.
tatica":3906tkqf je napisao(la):Нико од нас се није усељавао у нову зграду, али смо до сада користили лифтове у многим селидбама и, замислите, никада их нисмо уништили.
Једино ако та фамозна скупштина подразумева и стражарску службу и легитимисање корисника лифта, онда има логике да је чекамо (уколико не мора да се формира и станарска влада).
Лифт је плаћен, треба да служи сврси и, ако је иоле квалитетан, да издржи и хиљаду селидби.
Људи, НИСТЕ више подстанари, FREE YOUR MIND, добро сте платили своје станове и тражите апсолутно све што Вам припада!