Sve je ukljuceno, ima i struja i voda.vsima":1mtebbab je napisao(la):@Kaca
Hvala na informacijama. Samo Vas molim da kazete da li su struja i voda ukljuceni, posto sam cuo da se ukljucivanje struje mora prethodno najaviti.
Sve je ukljuceno, ima i struja i voda.vsima":1mtebbab je napisao(la):@Kaca
Hvala na informacijama. Samo Vas molim da kazete da li su struja i voda ukljuceni, posto sam cuo da se ukljucivanje struje mora prethodno najaviti.
zabrinut":3vqjeu39 je napisao(la):Pridruzujem se cestitkama! Odigrajte koji basket dok se ne napravi guzva!
vsima":3sv2y6je je napisao(la):@MilosK
Odakle ti da su iseceni? Da li su iseceni samo kosevi ili cela konstrukcija?
Nije da se sekiram, ali ako je to neko vec uradio ovim putem mu se zahvaljujem, jer mi je ustedeo energiju koju bi na to utrosio.
Ako su stvarno iseceni meni je bas zao jer imam dva klinca koji su bili jako odusevljeni sa njima.vsima":b81vqvb6 je napisao(la):@MilosK
Odakle ti da su iseceni? Da li su iseceni samo kosevi ili cela konstrukcija?
Nije da se sekiram, ali ako je to neko vec uradio ovim putem mu se zahvaljujem, jer mi je ustedeo energiju koju bi na to utrosio.
tatica":314ox83f je napisao(la):Градоначелник је заиста невероватно успешан човек. Успео је да од 731 породице пронађе једну која је апсолутно задовољна овом куповином стана и да је ''пре рока'' доведе пред камере. Позивам га да дође и у понедељак, када нас буде мало више, да демократски поразговарамо. Знам да чита форум.
Nazalost koseva nema,Potvrdio mi je drug koji zivi u bloku 45 i setka se iz radoznalosti naseljem zadnjih dana.astir":2ak77zra je napisao(la):
Nazalost koseva nema,Potvrdio mi je drug koji zivi u bloku 45 i setka se iz radoznalosti naseljem zadnjih dana.astir":31td2nrm je napisao(la):