astir":2r8yztya je napisao(la):Beoblue":2r8yztya je napisao(la):Hvala puno na pomoci bas su me interesovale tacne mere stana, vidim da je ta manja sobica 215cm, steta sto nije bar 250 cm onda bi mozda i moglo ubaciti jedan bracni krevet duzime 200 cm...ali tada to valjda vise ne bi bio jednoiposoban stan
Steta za onaj stub, ali i on negde mora proci, svidja mi se ideja za ugradni orman!
Pozdrav
@Beoblue
Nemojte puno računati na te dimenzije samo okvirno. Ova od 215 kod mene se završila na 210 tako da to nije pouzdano. To sam snimio na gradilištu prošle godine u Junu a plan ne odgovar baš svakom stanu. Te razlike i prouzrokuju konočno merenje koje je dalo pravu kvadaturu u ugovoru a kojućemo ovih dana proveriti na primopredaji kod izrade zapisnika.
Abaxial":275sbf3y je napisao(la):Da li ce i u buduce biti ovako sve cisto?
Pedja_Nbg":12wmedht je napisao(la):Abaxial":12wmedht je napisao(la):Da li ce i u buduce biti ovako sve cisto?
Не, зашто би било? :kafa:
astir":3stmpind je napisao(la):Pridružujem se čestitkama.
Zapisnik i primopredaja služe da se stanje po svim stavkama prebaci sa Grada kao investitora na nas kako kupce. Po tome treba uneti u zaisnik i stanje struje i vode mada mislim da je voda zajednička a ne po svakom stanu.
Sve zainteresovane za kupovinu Sigurnosnih vrata firme "TALARIS engineering" d.o.o obaveštavam da sam napravio odgovor da svi koji se pozovu na naše naselje, forum BeoBuild i ovu našu temu imaju 10% popusta.
Nama najbliža radnja je u bloku 44 ugao J.Gagarina i Nehruove.
Treba da računate da se ugradnja plaća posebno 5300din i posle majstora eventualno treba samo moler da popravi - zakreči.
Čestitamo prvi ste sa ključem bar na našem forumu.kaca":lxkp0m7f je napisao(la):Izgleda da cu biti prva koja ce se oglasiti na ovom forumu povodom dodele kljuceva.