Evo da dodam i ja koju reč za nači plaćanja rata.
Kao što je zzolja to je na nama.
U većini 'većih' firmi knjigovodstvo upalćuje istu ratu i ne radi kursiranje na dan uplate. Posledica toga je da jednom a ponegde dva puta rade obračun kursnih razlika pa vas taj mesec 'zakolju' jer se retko desi da je kurna razlika u našu korist.
Drugi problem je što na svaki upit za bilo koji kredit u budćnosti dobijate informaciju o administrativnoj zabrani pa od kredita nema ništa. Naravno da smo se sa nekim kretima već pozdravili ali eto biće dozvoljeni minus, Kred. Kartica itd...
@Daca
Kvadatura je u ugovoru unesena ona kojа је merena pri teh. prijemu kada su svi radovi završeni i dobijene konačne dimenzije. Nažalost ona 3% nije bio odbitak na terasu kao što smo se nadali već odstupanje a to su ispoštovali.
Svakako treba premeriti, imaćemo vremena kod zapisnika i primopredaje jer čekamo komisiju svako u svom stanu, razlike treba uneti u zapisnik posebno ako su na našu štetu.
@vsima
Iskreno se nadam da ću uspeti da dobijem popus na BeoBuild Forum.
Svi koji su zainteresovani za ovu firmu neka odgovore da znam o kom broju vrata je reč a kada čujem uslove za forum prenosim ovde. Pretpostavljam da će biti ako uzmete xy vrata imate z% popusta.
Ozbiljno pitanje u ugovoru je garancija. U članu 11 podvodi se pod sve ostalo i poziva na zakon o obligacionim odnosima.
Šta je u zakonu o obligacionim odnosima rečeno o garanciji? Tu mi nije jasno baš za kupovinu novog stana. Nije valjda 2 godine.
@cyberserb
Treba da čekamo, sa papirima, u stanovima komisiju ključ će biti u bravi.
Probajte neki od ona
tri broja da nazovete za info o vremenu.
Još jedna info za kraj (pretera sa pisanjem)
Telenor svojim korisnicima daje
Vaučer od 2600din za kupovinu Samsung LED TV od 22''. Ko nema telenor karticu (broj) može da zamoli prijatela za zajedničku posetu radnji.
TV je kao poručen za dečiju sobu (monitor/TV)