DRAGE KOMŠIJE, vidim da je sve u jeku ulaska u stanove! Komentarišete odsustvo plakara, roletni.........ono o čemu sam ja pisala pre 20-tak dana i molila Vas da pišemo Gradonačelniku, Agenc.za investicije......ali je odziv bio slab, pa nam je rezultat to što sada komentarišemo: iste cene , a nejednaka opremljenost stanova! Nažalost, tako će nam biti i ubuduće ako ne budemo složni u nameri da neke stvari dovedemo do kraja. U jeku mog "apela" da pišemo i pokušamo da rešimo te probleme, forumaši su se bavili pitanjem kablovskog operatera, izbora TV i ostalih, za taj trenutak, trivijalnim stvarima. Time smo mogli sada da se bavimo, a onda - nečim važnijim. Ovako, sada kada je SVIMA ODREĐENA ISTA CENA KVADRATA, a neko će uložiti par stotina evra za PVC roletne (kojih nema) i isto toliko za plakare, mi se "hvatamo za glavu"! Ali, avaj, pokažimo sada SOLIDARNOST sa svima onima koji su oštećeni! Mislim da su samo loše prošle zgrade koje je gradio Inter kop, jer oni NISU IMALI VREMENA da ugrade plakare obzirom da su do maja radili na izgradnji zgrada u Stepa Stepanović. Čak to nisu ni predvideli tenderom!!!! Molim nekog ko je tehničke struke i razume se u ove stvari da nam pomogne- savetom. Koliko sam ja dobila informaciju, ormani (iako su bili upisani u tehnički opis projekta i trebali su se ugraditi u hodnik) ne moraju biti ugradjeni , ali tzv, "kuhinjska ostava" mora postojati, ali je mi nemamo ! Male žute, crvene i zelene zgrade imaju ugrađene plakare i u velikim i u malim stanovima. To sam lično videla! Ne znam kakva je situacija sa ostalim zgradama. Belo-sivo-plava zgrada, do ulice, nema u dupleksima roletne, a ne postoje ni ormani ni plakarske ostave.