ceca prolece
Beginner
- Učlanjen(a)
- 05.04.2012.
- Pohvaljen
- 0
Dobro vam jutro komsije. Dva dana sam u nemogucnosti da procitam vase postove,ali jutros se iznenadih oko komentara , naravno razlicitih. Mislim da ste svi u pravu ali komentari Kacini mi se cine naj pribliznijim mojim razmisljanjima. Imala sam priliku da je upoznam na skupovima i mislim da smo cak u istoj zgradi. Ja sam 34god.postanar ,koliko imam istaza,i svasta sam dozivela u mojoj radnoj organizaciji( radim u jednoj velikoj zdravstv.ustanovi) gde su se stanovi solidarnosti delili onom koji ima vec svoj stan. Uzimala advokata,placala,nervirala se ,a na kraju od toga nista. Bilo je tu velike nepravde ,ali sta ja imam od toga. Svega se nagledam na mom poslu pa kazem samo da smo zivi i zdravi, i verujte da je tako. Zato i razumem Kacu. Jedino mogu da zhvalim mojim roditeljima sto su mogli da mi omoguce uplatu ucesca(i to je neko nasleds.od dede) i da ih BOG pozivi da udju u moj stan. Svi smo mi iskusili gazde i daleko im lepa kuca. Preko celih vrata cu napisati ''OVDE JA STANUJEM'' da se zna. A fuseraj,sta reci, popravljacu. DO 70 KREDITNO ZAUZETA A ONDA DO 100 ZIVIM KO SAV NORMALAN SVET. Istvarno tako mislim,imam jos puno stvari uraditi u svom zivotu. Komsije zelim vam lepu i mirnu Nedelju. Cuvaj mo se za dan ''D''. :kk: