Predlog za odredjivanje vestaka je odlican, sudski vestak moze da uradi nalaz i misljenje i da ga prezentujemo gradu gde ce navesti kolika je proizvodna cena stana.Prvo protest, jer dok niste u medijima vi ne postojite, sa pismenim zahtevom da nam se da struktura cene, i to predlazem u utorka, dok ljudi razimisle i shvate, da je ovo neprihvatljivo.Ako ne uspemo ja razimsljem da odustanem jer zasto bih kupovala stan na kraju Beograda, pa Surcin mi je bilze, gde cu da platim vise od trzisne cene, jer su na dobrim lokacijama stanovi u izgradnji i po 650 evra, kvadrat u Beogradu je strasno pao, prezalicu i ovo dugo prinudno podstanarsto, jer smo stanove mogli da kupimo i pre pet godina, da ih otplacujemo vec toliko i da znamo na cemu smom jer kada ukalkulisete ove hiljade evra date za kiruju poslednjih 5 godina, videcete da smo na vrlo slicnom kao da smo uzeli kredit od banke, a bili bi u svome.Ovde nam je drugi odredio lokaciju, nametnuo igraliste ispod prozora da ne mozeta ni u pola dana ni u pola noci da spavate, umesto da ga izmesti na kraju gde su paking mesta kao mu je do igralista, koje mi nismo trazili, vec samo krov nad glavom.Ljudi da se organizujemo i skupimo i dodejmo do obecanih neprofitnih stanova ili da odustanemo jer ovo je strasna prevara.