cyberserb":316m57wd je napisao(la):
naravno. klasicni trol. doticni se javlja na svim temama na ovom forumu kad god je potrebno raspravljati o bitnim stvarima. ignorisimo bednika. ko zna koji su razlozi njegovog javljanja ovde. isto ovo je radio i na prvobitnoj temi. isto ovo radi i na temi posvecenoj novom mostu. da ne nabrajam dalje. dakle,SUBOTA u 12h!!!
Abaxial":316m57wd je napisao(la):
Vec vidjeno! Kad god je neophodno polemisati o vaznim temama pojave se postovi ni od kakvog znacaja sa ciljem da se unese pometnja, svadja i nepotrebno prepucavanje. Nista sto bi dovelo do neceg pozitivnog za resavanje realnih problema od strane onih koji su zaista zainteresovani za njihovo resavanje. Molim Vas da se malo organizujemo sada i ovde, hvala!
Vidim da pratiš moj lik i delo na celom forumu, mada mi nije jasno zašto. Tačno je da se javljam ''kad god je potrebno raspravljati o bitnim stvarima'' i to je najveći kompliment koji sam ovde dobio. Ako je ovo što mi radite ignorisanje, onda ne znam na šta bi ličilo ako me ne bi ignorisali.
Niko vama ne brani, a ni meni ne pada na pamet tako nešto, da se borite za što bolje uslove za sebe. Ovo je javni forum i svako može da kaže svoje mišljenje. Ja, recimo, nikada ne bi trošio državne pare da vam poklanjam pola stana, ali ako ste se svojim statusom i uticajem izborili da uđete u tu grupu privilegovanih i ako je država voljna da vam poklanja, onda se borite kako god možete, nema ništa čudno u tome, ali ne mislite valjda da i svi ostali, koji su na neki način oštećeni, treba da se bore za vas, a protiv svojih interesa.
Ako mogu da vam dam i neki savet, ta borba treba da bude malo diskretnija, kombinacija pritisaka i ''stimulacija'' i to ciljano, tamo gde treba, gde je najveća koncentracija moći u odlučivanju, a ne tipa mi ćemo ovo, mi ćemo ono, videće oni, šerpe, lonci, izbori, naši glasovi itd. Tako ćete samo razljutiti velikog gazdu.
Ako mi ne budete replicirali, ja sam rekao svoje mišljenje i to je to, a u subotu neću doći, razumećete, ipak bi mi trebalo veliko obezbeđenje. :/