''Boban 73'' je apsolutno u pravu i stvarno bi trebalo sacuvati snagu za poslednju fazu. Verovatno ce ona biti i najteza .
Ocigledno je da ima previse propusta, ''fuseraja'' i ''cudnih ''resenja. Ako bi isli logikom, da ce za nekoliko dana vise ispraviti bilo sta, plasim se da bi samo dali legitimitet ovom bezbraznom i bezobzirnom probijanju rokova od 1,5 godina. Da su mislili da urade kako treba, onda bi to odmah uradili, ali izgleda da je jedini kriterijum bio ''nabaviti po sto nizoj ceni i prodati sto skuplje''. Kada jednog dana udjemo u svoje stanove i detalno sve pregledamo, verovatno ce spisak za ''fuseraj'' biti mnogo duzi od ovog sto smo imali prilike da vidimo prilikom kratkih obilazaka (ulazna vrata, parket, lajsne, venecijaneri................). I kod mene u plani stoji ''ulaz sa garderoberom'' i ''kuhinja (plakar-ostava 1,2m2'', a garderober i ostavu ne videh (mozda je savremena stelt tehnologija).
SVE PROPUSTE, NEDOSTATKE I ''FUSERAJ'' TREBA ISKORISTITI KAO ARGUMENTE DA SE CENA STANA BUDE RAZUMNA.
SA OVAKVIM KVALITETOM GRADNJE I ENTERIJERA, KASNJENJA OD 1,5 GODINA CENA NE SME DA PREDJE 1000 € !!!
Kada sam pre godinu dana na gradilistu pitao za kanalizacione cevi, receno mi je da su poslali zahtev skupstini grada za te radove ali da su dobili negativan odgovor, odnosno da skupstina grada nije dozvolila prosirenje radova. Ja zaista ne mogu da verujem da su to radovi koji nisu usli u projekat, tj ugovorene radove.
Kada sam pitao za neke sitne prepravke, dobio sam odgovor da je to nemoguce. Dok se ne uplati ucesce i ne dobiju kljucevi nije mogue vrsiti bilo kakve prepravke. :rant: Toliko o ''jednakosti jednakih i jednakijih''
Pozdrav svim buducim komsijama !