Šta je novo?

Stanovi - naselje Dr Ivana Ribara - konkurs 2008

@Bosko, kada bi tebi dali kljuceve da se slikas da li bi se uselio ili cekao da jave preko TV studio B kada da to uradis?

Abaxial":lc4hd7m1 je napisao(la):
@Bosko, kada bi tebi dali kljuceve da se slikas da li bi se uselio ili cekao da jave preko TV studio B kada da to uradis?
Као прво,не знам што је ово питање упућено мени кад ја немам никакве везе са тим становима,а друго могу да сањају о сликању за ТВ....ако има глупих(кад баш морам да тако кажем) људи који ће да се сликају пред Тв-ом јер им је тамо неки обећао да ће се уселити...то је крајње глупо. :rolleyes:

matijevic":1g1qswg2 je napisao(la):
Cuo sam da je tamo kablovski operater RADIUS PLUS jer imaju monopol na
Novom Beogradu ali da su losi
Treba pogledati njihov sajt.

Verovatno mislite na Radijus Vektor. Od kablovskih operatera imao sam KDS (posta) koji je ubedljivo najgori, Radijus vektor (nista posebno) i sad imam Ikom (nije los). Kablovski internet nisam koristio.

Licno bih voleo da imamo SBB ili Ikom. Sad sam poslao email SBB-u pa cekam odgovor. Da vidimo da li nas imaju u planu.

jeste Radijus Vektor pogresio

koliko sam cuo sbb je kupio ikom

Ja ovde imam sbb i zadovoljan sam a za ove Radijus Vektorcovek iz vojvodjanske mi kaze da
su skuplji i losiji

Možda ne možemo da utičemo na cenu stana ( baš mnogo ) ali bi mogli da izaberemo operatora kablovke TV.

Da li ovaj foruma pordržava glasanje?
Da vidimo ko je za kog operatera kablovske.

Meni bi odgovarao SBB pa da vidimo.
Tako bi mogli da se pozovemo na ovaj forum i kažemo eto za vas je glasalo toliko.

Šta mislite o predlogu?

cena je svima slicna i krece se od 900 do 1000 dinara mesecno za osnovne pakete, ali ima razlika u ponudi programa. na primer Ikom ima tri Discovery kanala dok Radijus Vektor ima Tv Zajecar(!?) i slicno.

nevezano za ovo, evo jednog interesantnog teksta vezano za nase naselje:
Manji komercijalni sadržaji smešteni su na nivou prizemlja u objektima socijalno neprofitnog stanovanja, sa težištem ka platou između traktova B3A.1-3;B3A.4—B3B.1;B3B.2-3 na kome je projektovano šetalište i rekreacija ,prostor za igru dece.

SAOBRAĆAJNO REŠENJE KOMPLEKSA

Urbanističkim projektom su definisane saobraćajnice koje spajaju naselje sa postojećom ulicom dr. Ivana Ribara, i one su odredile pristup lokaciji,kao i unutrašnju organizaciju saobraćaja.
Unutrašnji prsten internih saobraćajnica rešen je preglednom i logičnom organizacijom saobraćajnica koje omogućavaju pristup svim stambenim objektima, komercijalnim sadržajima,kao i zoni stacionarnog saobraćaja u dubini lokacije.

Broj stanova i poslovni prostor na parceli, uslovio je broj parking mesta i moguć način rešenja parkiranja
-uz saobraćajnice kompleksa
-parkiranje u dva nivoa u dubini lokacije koristeći depresiju terena za donji nivo parkiranja i plato na nivou projektovanih saobraćajnica kao gornji nivo.
Uz pristupne saobraćajnice je ostvareno 247parking mesta,
Na platou-gornji parking ostvareno je 456 parking mesta
Ispod platoa-donji nivo ostvareno je 490 parking mesta
Ukupno parking mesta na lokaciji 1193 parking mesta

Pešački tokovi prate interne saobraćajnice, a gusta postavka objekata, ispresecana je poprečnim prodorima kroz traktove stambenih objekata čime je omogućena povezanost oba težišta javnog prostora koja su formirana uz socijalno neprofitno stanovanje i socijalno stanovanje kao zone zelenila, rekreacije ,okupljanja.
Prodorima kroz prizemlja blokova omogućena je isprovetrenost blokova u poprečnom pravcu.

Bosko wrote:

Као прво,не знам што је ово питање упућено мени кад ја немам никакве везе са тим становима,а друго могу да сањају о сликању за ТВ....ако има глупих(кад баш морам да тако кажем) људи који ће да се сликају пред Тв-ом јер им је тамо неки обећао да ће се уселити...то је крајње глупо. default/roll
...................................................................................................................................................................

Bosko, imam rodjake koji su kupili i uselili se u stan u Stepi. Stepa je i danas jedno veliko nezavrseno gradiliste, ali se istovremeno i zivi u tom istom naselju. Pisao sam vec jednom ranije o tome da cemo mi biti u velikoj prednosti u odnosu na stanovnike Stepe po pitanju uredjenja naselja.

Dali je neko obilazio skoro gradiliste

Dali su asfaltirali ulicu do Duvila I

Sto se tice kablovske ja sam za sbb Internet+d3+tv program 2430din

@Bosko i naravno ostali posetioci foruma da bi lakse pratili temu savetujem vam da koristite dugme edit u okviru posta ukoliko zelite jos nesto da dodate u svom postu umesto da pisete dva posta za redom. Jednostavno editovan post je pregledniji i ceo forum je laksi za pracenje

Evo postavio sam im pitanje za naše naselje
Da vidimo imali li interesovanja za nas.
Ako je neko raspoložen može im postaviti pitanje na sledećem formularu
http://www.sbb.rs/Internet/219/Postani+korisnik.shtml

Ako forum poseduje formu za ankete molim admina da nepravi jednu sa temom koji kablovski operater u naselju Dr Ivana Ribara - konkurs 2008 i navede spisak operatera

Vecaras sam imao prilike da vidim prve obrise buducih sportskih terena izmedju prvog i drugog reda zgrada.
Radovi se privode kraju.
Evo slika buduce "Arene dr Ivan Ribar".

slika-2.jpg

slika1.jpg

slika-3.jpg

Могли су паметније да искористе овај простор где су терени.
нпр. терени су могли да се направе иза гараже (простора колико хоћеш) а између зграда нека фонтана,шеталиште,зелене површине... еххх кад дође лето па кад упекне бетончина,биће пржења :(

@Ljubomir, vidim da i okolo sve izgleda poprilicno zavrseno, imas li foto izvestaj iz ne zavrsenih zgrada ili kratak opis? Ima li nade skorijem useljenju? Ocigledno ce svi ipak cekati da se i ne zavrsene zgrade potpuno zavrse kako bi nas poceli napokon prozivati! Valjda se zato iradujem sto vidim skori zavrsetak "Arene dr Ivan Ribar".

Sto se tice kablovske i interneta, trenutno sam korisnik IKOM-a i vrlo sam zadovoljan, protok 6 mb/s plus 66 kanala (imate na sajtu ikoma spisak) placam 1725 dinara.

Abaxial, posto sam kasno veceras obisao gradiliste, nisam slikao nista vise osim sportskih terena jer je vec padao mrak i lose su slike. Inace, po mojoj proceni, mislim da ce se sve zavrsiti sto se tice povrsina izmedju grada za 15 do 20 dana. Mozda neke sitnice preostanu, ali to ne bi smelo da ometa uselenje.

Sta je sa pozivanjima, rekose u drugoj polovini juna,mozda su mislili na 30 ? Nekako mi se cini da ce opet nesto smisliti kako bi odugovlacili, ne znam za vas ali ja postajem nestrpljiva.

Dobro vece svima, danas sa pozvala pravnika, koji je bio na raspodeli stanova, Gorana Blagojevica i dobila sledecu informaciju, u naredna dva dana ce se znati CENA KVADRATA, od sledece nedelje pocinju da nas pozivaju, i useljavanje ide u julu mesecu, nekom mogucom dinamikom,obzirom da nemaju toliko ljudi da odjednom udje u 700 stanova i izvrsi prijem, Potpisujemo predugovor, plazamo u zavisnosti od cene kvadrata i kvadrature, taksu izmedju 25000 i 30000 hiljada dinara, Placamo 20% gradu a on ce onda proslediti 8% Republici, a nama se vraca u roku od dve godine 8% , u zavisnosti kad se donese Zakon o PDV. Eto toliko, SRECNO SVIMA DO SKOROG USELENJA,.

Ovo je vec nesto sasvim konkretno! To znaci da ce pocev od 25.06.2012.god. poceti prozivka nerednih 15-ak dana tj.do 10.07.2012.god. zatim nekih 15-tak dana za uplatu ucesca i primopredaja, tako da negde od 25.07.2012.god. pocinje useljavanje! Uh!
Ko ce biti prvi pocastvovan da nam prenese misteriju zvanu CENA M2? Pocinje odbrojavanje!

па да,знао сам да нема шансе да усељење буде од 01.07.2012. године
Довољно је било да се види градилиште да би се проценило када ће доћи први станари :)
П.С. јел видите да ће највероватније сачекати да се заврше све зграде,па да се уселе :kafa:
јооој ајде више да се затвори ова тема :)

Navedite mi spisak mogucih operatera kako bih editovao prvi post i dodao glasanje. Po pustanju glasanja javljam na ovoj temi u posebnom postu da mozete da date svoj glas cisto da imate laksi brojcani i statisticki uvid. Bilo bi odlicno i da sami formulisete pitanje posto se u problematiku i situaciju oko izbora razumete bolje od mene.

Pozz

Vrh