Šta je novo?

Stanovi - naselje Dr Ivana Ribara - konkurs 2008

Te susionice su totalna glupost. Postavljene su tako da ce svi miomirisi iz kuhinja pravo na ves. Mozda bi zastakljivanje iste bilo resenje.

Zastakliti nego sta. Ionako su terase suvise male da bi se na njima susio ves :kafa:

Te terasice su zastakljene sa unutrašnje strane a za spoljnu se ne sećam.
Dakle kada dolazite od lifta pored stepenica morate da otvorite staklena vrata da bi izašli na tu malu terasicu.

Ovako izgleda diskusija kad se neko ubaci sa strane i kada se pomesaju babe i zabe.
Niko ne govori o zastakljivanju terasa, balkona i dozidivanju spratova. Govorimo o necemu sto je namenjeno susenju vesa i nalazi se iza jedne ukrasne betonske resetkaste strukture koja je deo fasade kod krajnjih ulaza ili gleda na svetlarnike kod ostalih ulaza. Ni na koji nacin se zastakljivanjem susionica nece narusiti izgled fasade, niti funkcija istih. Namenjene su upravo susenju vesa.

evo ovako izgleda ta susiionica. po jedna se nalazi na svakom spratu.

P.S. ovu su slike od pre 5 meseci. ovog suta, smeca... vise nema. sve je odavno zavrseno

да се ми уселимо,па ће мо лако и за веш и за застакљивање,преграђивање и све остало :) сад је ( барем мени) најбитнија цена квадрата :/

Bosko":3ss5j4fi je napisao(la):
да се ми уселимо,па ће мо лако и за веш и за застакљивање,преграђивање и све остало :) сад је ( барем мени) најбитнија цена квадрата :/

Apsolutno se slazem, mislim da je cena kvadrata sada daleko vaznija. Kakvih crnih 1290 evra????? Pa to je cist apsurd,van svake realnosti. Ko su tacno ti zaposleni na gradilistu koji spominju tu cenu i odakle njima te informacije? Ako ima imalo istine u tome, moramo ostro reagovati, nemoguce da cena "jeftinih" i neprofitnih stanova bude ista, to totalno onda gubi sustinu. Pa za te pare moze da se uzme stan u novogradnji i na mnogo boljoj lokaciji.

Nama je danas došlo ono predizborno PDV pismo koje je većina vas dobila i stiglo još jedno.
Ponadali se da nije ono pravo ali nije. :notok:

To je bio odgovor na žalbu jer smo reagovali posle dve nedelje, kada smo videli da dopisa nema.

Nebi bilo loše oni koji nisu dobili pismo (PDV obaveštenje) da provere možda telefonom ili pismom šta se dešava. U našem slučaju je pismo išlo bez poštanskog broja pa je lutalo malo...

Na slikama koje je poslao cyberserb lepo se vidi da ta terasica, ka vanjskoj strani koja je okrenuta prema svetlarniku, nije zastakljena sa te strane.
Veliko je pitanje dali je tako nešto potrebo. Ako komšije svetlarnik ne budu koristile za odlaganje smeća to neće biti mana. Imao lepo podzemne kontejnere bilo bi šteta.

G-dine Astir ,ja sam telef. obavestena u Petak 25maja da dodjem u racunski centar da podignem to pismo,to je dole gde smo predavali dokum.i gde smo birali stan. Rekose da ce sve obavestavati telefonskim putem jer mnogi su u medju vremenu promenili adrese podstanarske. A u medju vremenu ija. pitala sam tu g-dju kada ce krenuti pozivi za predugovore,pa rece u toku meseca pocinju. Tj. sad u Junu. Sto se tice cene kvadrata ,taj tip iz skupstine stalno nesto ko da preti s cenom. Nekretnine su pale,ako ne zna. A i ovo su SOCIJALNO NEPROFITNI stanovi. STA JE ONDA SA CENOM OD 13OOeur. jel to neprofitna cena? Vise nemogu da me plase oko cene,svi smo sludjeni. Sto rece predhodnik treba ostro reagovati. Pa ponovo u protest ako treba.

по мом мишљењу реална цена квадрата(да будемо задовољни и ми и они) је 1000 евра,а може и мање :)

Pozdra buducim komsijama

Mi smo u B3B2.2 4 sprat jedno iposoban stan

Imamo 2 cerke i isto razmisljamo o pregradjivanju.

Cini mi se da je najbolje onaj zid od terase tubi se dobila sobca 3 sa 2

A u onu tzv rupu ili sank prema kuhinji moze da se ugradi plakar

Oko cene znam samo da je za predhodnu grupu koja se uselila bila 1050
jer znam coveka koji se tad uselio,i neverujem da ce biti manja (daj boze da bude)

Jedino je kamata koju placamo na ostatak kredita neprofitabilna i znam da neprave neke probleme
ako neko kasni ratu ili 2

Posto sam sa druge strane save Zeleznik hvala svima na slikama i nadam se da
cu sa nekim da budem komsija i da popijemo po kaficu i neko picence USKORO

Evo najnovijih rezultata tendera za nase naselje. Naravno, sve ih je dobio Inter-kop je se pokazao kao vrlo "azuran".

10.05. Izvođenje dodatnih radova (nepredviđeni radovi) na izgradnji stambeno-poslovnog objekta B3A.1-3 - III faza
isporučilac Inter-kop Mišar, Šabac, naručilac Agencija za investicije Gradska uprava grada Beograda

18.05. Dodatni radovi na izgradnji stambeno-poslovnog objekta B3A.4 – III faza na lokaciji zapadno od ul. Dr Ivana Ribara u Novom Beogradu
isporučilac Inter-kop Mišar, Šabac, naručilac Agencija za investicije Gradska uprava grada Beograda

24.05. Izgradnja saobraćajnica, parternog uređenja, vodovoda, kišne i fekalne kanalizacije, odvodnjavanja slobodnih površina, javne rasvete i ozelenjavanja
isporučilac Inter-kop Mišar, Šabac, naručilac Građevinska direkcija Srbije d.o.o. Beograd

Svuda se pominju ti "kao" dodatni radovi (taman da nam podignu cenu za neki euro), a u poslednjem se pominje i ozelenjavanje ( :D ).

:bash: :bash: Bez mnogo price treba ponovo protestvovati. Do useljenja prikazace nam da na svakoj zgradi na krovu imamo SPA-centar. E mnogo sam danas ljuta. OPvo postaje horor. :(

Dodatni radovi postoje na svakom gradilistu, pa tako i na ovom. Projektovanjem i izradom predmera i predracuna ne moze bas svaka sitnica da se predvidi. Takodje, cenu sigurno ne mogu znati radnici na gradilistu, jer ih to apsolutno ne zanima. Znam ljude koji su gradili zgradu u Vojvodjanskoj, pa nemaju pojma po kojoj ceni su prodati stanovi. Ove mozemo samo da se spekulisemo o tome i da sami sebi stvaramo nervozu. Cenu cemo saznati za mesec dana najkasnije. Ono sto me trenutno najvise raduje je intenzitet radova i prvi obrisi konacnog izgleda povrsina oko zgrada.

Zato su svi iz Inter-Kopa besni, hoce da ujedaju, sta god ih pitas nece ni da cuju. Od sada zaboravite na ulazak u stanove kao i na eventualne prepravke pre useljenja jer su ih iz komisije za tehnicki prijem pritisli a vidim i da je isto raspolozenje u gradskoj agenciji za investicije. Ocigledno je da su se prihvatili mnogo posla za nerealne rokove. Ali je definitivno rok za zavrsetak svega jul mesec sto je super.

"Ocigledno je da su se prihvatili mnogo posla za nerealne rokove."
једно је то што су их они притисли,а друго је то а ли они то могу физички да стигну(испоштују рок)..дај Боже да је тако како кажу....

Pozdrav svima. Sto se tice cene koju pominju radnici na gradilistu, mislim da su to pomesali sa cenama stanova koje investira GDS. To ce biti na onom praznom, novootvorenom gradilistu pored naseg, gde je najavljena izgradnja po toj ceni. Moj stan je na prvom spratu u B3A1.2. Da li je neko sa foruma komsija sa istog ulaza? Jos jednom pozdrav svima, do skorog vidjenja u nasim stanovima

Pa bio bi red da neki rok ispostuju, jer nijedan dosadasnji nisu postrovali. Samo pogledajte datume na tablama koje se nalaze na gradilistu. Sad imaju rok do 5. juna da zavrse uredjenje povrsina oko zgrada

Boban73":244agwab je napisao(la):
Pozdrav svima. Sto se tice cene koju pominju radnici na gradilistu, mislim da su to pomesali sa cenama stanova koje investira GDS. To ce biti na onom praznom, novootvorenom gradilistu pored naseg, gde je najavljena izgradnja po toj ceni. Moj stan je na prvom spratu u B3A1.2. Da li je neko sa foruma komsija sa istog ulaza? Jos jednom pozdrav svima, do skorog vidjenja u nasim stanovima
ја сам поред,Б3А.2.1(сива зграда)

Pa sada je nerealni rok Jul a 4 meseca je gradilište bilo gotovo mrtvo. Ostavljali su jako malo radnika tek da nešto rade.

II i III red zgrada je 90% bio gotov u septembru i da su ovako radili bilo bi gotovo do decembra kako je pisalo međutim prioriteti su bili Most na Adi, Stepa Stepanovi itd. Imam i tih slika od septembra.

Malo sam radio u programu Sweet Home 3D :) Evo i par slika, najverovatnije cemo tako da adaptiramo nas 1,5-soban stan.

PS namestaj, pogotovo boje, osim plakara zanemarite :D

Zanima me koja je kvadratura ovih 1,5 sobnih stanova?

kaca":p1cta51o je napisao(la):

Nisu svi 1,5 iste površine ali su razlike minimalne. površina je oko 53,50.

Vsr je prikazao malo drugačiju kuhinju nego što je naša.

astir":kxw2n7b3 je napisao(la):
kaca":kxw2n7b3 je napisao(la):

Nisu svi 1,5 iste površine ali su razlike minimalne. površina je oko 53,50.

Vsr je prikazao malo drugačiju kuhinju nego što je naša.
површина мог стана је 53,48 м2

Vrh