Evo nekih odgovora,ako ce vam znaciti.Ako kupujete prvu nekretninu koja vam resava glavne zivotne probleme procitajte svih 163 strana.Bar bi ja tako.
@Proleter - igraliste i setaliste u naselju su u izgradnji,neki kao rok za koji smo mi culi je za dva meseca,videcemo da li ce biti tako,Inace do sada se sva deca,ili bar ona koju roditelji izvode napolje,igraju na igralistu pored geografskog fakulteta i sasvim je ok.Deca ima puno,vecina kupaca stanova su mladi ljudi sa decom,druzenja i vise nego dovoljno.Skola je problem ako vam je dete predskolarac jer je nema i ne zna se kada ce biti.Inace deca iz naselja treba se upisuju u skolu na Novoj Galenici,kao tom delu pripadamo( katastrofa),a u Sonji Marinkovic koja je bliza je velika guzva.Sto se tice setnje,uglavnom idemo po okolnim ulicama,ima staza(malo losije,ali ok),mirno je,nema puno saobracaja.
@milance_bg - pukotina ima svuda,sredjivali su ih,a zasto se javljaju i zbog cega ne znamo,nismo strucni da komentarisemo(ako neko zna neka napise).Neke vece pukotina,ulegnuca i sl nismo videli.
@mihailo90 - mi zivimo u jednoj od te 3 zgrade i nemamo takav utisak kao vas prijatelj,ali iskustva su drugacija.Mislim da nemate dobre informacije za zgradu G i H,raspitajte se jos malo.Ima ljudi koji su dolazili danima i raspitivali se po naselju o svemu pre kupovine,tako da mozete i to da probate.Potkrovlje je prilicno dobro u prve 3 zgrade,ako ne i jedno od boljih u Zemunu.
Inace,ja da dolazim u naselje kao potencijalni kupac zabrinuo bih se zbog ne odrzavanja istog i smeca koje je na svakom cosku.Svi su kao super ekoloski svesni,ali kada bacaju smece onda ih bas briga gde ce i kako da ga bace.Uglavnom ljudima pod prozor i to naravno samo brine ljude koje zive pored toga.Ostalima sto dalje od ociju,dalje od razuma.
Odrzavanje i ciscenje ulaza....za to nema dovoljno mesta da napisem sve.U sustini zgrade nisu jos nijednom generalno ociscene posle zavrsetka gradnje,pa zamislite jos na to tone i tone prljavstine,prasine i ostalog.Spremacice koje ciste to rade vec skoro 2 godine i jos uvek nisu naucile da ociste kako treba(citaj:ne zele da ciste),jer da to rade kako treba dale bi otkaz jer ne bi mogle sve da postignu.Vreme ciscenja im je otprilike 15 minuta po ulazu,pa izracunajte.
Reklamacije za stanove se resavaju sporo,npr.nama je covek tek pre neki dan dosao za sobna vrata,a reklamacija je poslata prosle godine u maju.
Ako treba jos neki info pisite,moze i pp.