Uglavno resavaju sve reklamacije. Samo nisu profesionalni u smislu da odgovore na reklamaciju. Bilo da je poslat mail ili kroz njihov sajt za prijavu, nemas povratni info o statusu. A zavedeno je sve, bar je nama bila zavedena svaka reklamacija. Neazurni su. Oni te reklamacije spustaju SET koji je izvodjac pa njih juri..tacnije Jovana iz SETaklisko":ev0c9et1 je napisao(la):Poštovane komšije, kako ste naterali GDS da reši reklamacije konstatovane pri primopredaji? Jednostavno nas ignorišu mesecima (od pre vanrednog stanja).
Ima li vajde od udruženja za zaštitu potrošača, inspekcije (koje?) ili da zapucam kod advokata?
Hvala.
Nije isti...mislim da je tamo firma Koto ili tako nestoklisko":f7wgtqgl je napisao(la):Hvala, zaboravih da napomenem, mi smo u D, mislim da nije isti izvođač. Ono što su rešili u prvih dva meseca je rešeno, dve stavke čekaju više od osam meseci.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=757436#p757436:2erh4lkz je napisao(la):klisko » Čet Jul 16, 2020 9:05 pm[/url]":2erh4lkz]Poštovane komšije, kako ste naterali GDS da reši reklamacije konstatovane pri primopredaji? Jednostavno nas ignorišu mesecima (od pre vanrednog stanja).
Ima li vajde od udruženja za zaštitu potrošača, inspekcije (koje?) ili da zapucam kod advokata?
Hvala.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=768095#p768095:310bqfkx je napisao(la):IvanIvan » Pet Avg 21, 2020 4:21 pm[/url]":310bqfkx]Ima li nekih najava (dojava) sta ce biti u objektima do C. Dusana?jedino sto sam nacuo pre godinu dana je da ce se tu ubaciti poreska uprava
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=768115#p768115:1cznl0oc je napisao(la):IvanIvan » Pet Avg 21, 2020 6:17 pm[/url]":1cznl0oc]Ako se spoje nekoliko lokala i pekara,tesko da ce osim maxija ista drugo i moci da stane,lidl na mestu teleoptika(fabrike)bi bio pun pogodak,nigde u blizini nema mega market(Prvomajska,C.Dusana,Ugrinovacka).Najblizi mega marketi su Tempo kod kvantasa i u krugu Zmaja
Na ugovoru je rok 1. mart 2021 godina. Ali su rekli da su ljudima koji su uzeli stan pre korone dali rok do kraja godine (dodali su 2 meseca novijim ugovorima zbog virusa).eremijanbg":24hzglx8 je napisao(la):Postovanje svima,
Citao sam forum i nisam uspeo da nadjem, pa se izvinjavam ako sam propustio..
Da li se orjentaciono zna kada se ocekuje usljenje u objekat H?
Hvala unapred.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=770035#p770035:3lmmnlbh je napisao(la):NemanjaT » Pet Avg 28, 2020 10:26 pm[/url]":3lmmnlbh]Na ugovoru je rok 1. mart 2021 godina. Ali su rekli da su ljudima koji su uzeli stan pre korone dali rok do kraja godine (dodali su 2 meseca novijim ugovorima zbog virusa).eremijanbg":3lmmnlbh je napisao(la):Postovanje svima,
Citao sam forum i nisam uspeo da nadjem, pa se izvinjavam ako sam propustio..
Da li se orjentaciono zna kada se ocekuje usljenje u objekat H?
Hvala unapred.
GDS nam je prilikom kupovine rekao da mozda bude primopredaja i pre kraja godine (tipa novembar)
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
eremijanbg":1vu337f8 je napisao(la):Hvala Nemanja na odgovoru.
Mozes li mi molim te reci od kad je ta informacija za novembar, tj da li ste vi kupovali stan pre korone?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=770108#p770108:d6x0fvpl je napisao(la):NemanjaT » Sub Avg 29, 2020 12:38 pm[/url]":d6x0fvpl]eremijanbg":d6x0fvpl je napisao(la):Hvala Nemanja na odgovoru.
Mozes li mi molim te reci od kad je ta informacija za novembar, tj da li ste vi kupovali stan pre korone?
Oni su mi tu informaciju dali negde u martu, vrlo malo pre nego sto su krenula zatvaranja/izolacije. Rekli su da ce radovi mozda cak biti i gotovi u otobru ili novembru, sto znaci da mozemo da ocekujemo primopredaju cak i u novembru/decembru/krajem godine.
Iskreno, sve te price iz prodaje su rekla/kazala. Naravno da se nadam da ce stvarno zavrsiti do kraja godine, ali ocekujem da ce zavrsiti do datuma definisanog u ugovoru (ispravka, napisao sam u proslom komentaru da je pocetak marta, zapravo je 31.03.2021)
Mi smo se useljavali u G u novembru. Zgrada je bila gotova u avgustu, pa se cekalo na tehnicki prijem i upotrebnu dozvolu. Obzirom da je sad septembar, da fasada jos nije gotova na H,a koliko vidim ni garaza..bice dobro da ispostuju taj mart.NemanjaT":32weqnw0 je napisao(la):eremijanbg":32weqnw0 je napisao(la):Hvala Nemanja na odgovoru.
Oni su mi tu informaciju dali negde u martu, vrlo malo pre nego sto su krenula zatvaranja/izolacije. Rekli su da ce radovi mozda cak biti i gotovi u otobru ili novembru, sto znaci da mozemo da ocekujemo primopredaju cak i u novembru/decembru/krajem godine.
Iskreno, sve te price iz prodaje su rekla/kazala. Naravno da se nadam da ce stvarno zavrsiti do kraja godine, ali ocekujem da ce zavrsiti do datuma definisanog u ugovoru (ispravka, napisao sam u proslom komentaru da je pocetak marta, zapravo je 31.03.2021)