Ja mislim da je lokacija skroz ok, isla sam danas ciljano da vidim okruzenje i ok je. Kolima sam od YU biznis centra stigla do tamo za 10 minuta. Od ranije se secam da taj deo Zemuna ima super veze sa gradom, dosta buseva 84, 73, 704, 707, 706, 17 i kao da cesto idu (706 mi je tada bio super bus jer nema puno stanica i secam se da sam bila zapanjena kako brzo ide od centra do kraja Zemuna). Bus stanica je mislim 50 m od ulaza u naselje. Okruzenje je fino, iza naselja je fudbalski teren, okolo su ulice sa kucama, u stvari u Visnjicevoj su sa jedne strane stare zgrade i parkovi, a sa jedne porodicne kuce, a na onu drugu stranu ka Sumadijskoj, Banatskoj i prema Ugrinovackoj su uglavnom kuce i nesto manjih zgradica. Puno zelenila i to mi se svidja. Ono sto mi se nije svidelo je Cara Dusana taj neki srednji deo od Novogradske do Kapija jer nekako deluje mrtvo, poneka nezanimljiva radnja, malo kuce, malo zgrade, kao da joj nedostaje sadrzaja, banke, poste, sta god, samo da deluje malo zivlje. Mislim da bi ovaj kompleks mogao lepo da "prodrma" malo kraj ako se u lokale useli i poneki kafic, restorancic, nesto radnji, nisam nista tako videla u okolini, a pretpostavljam da bi koristilo i stanarima u Kapijama i onima koji zive u okolini. Tako da plusevi su zelenilo, mirnoca okruzenja, to sto brzo moze da se stigne do centra i NBG i sto ima dobru povezanost javnim prevozom. Minus mi je sto je Cara Dusana smor
. Tamo gde je novi most nista nisam prepoznala u odnosu na pre par godina, ima nekoliko novih poslovnih zgrada, cini mi se da je svasta nesto poruseno zbog mosta i u povratku sam se tamo izgubila, ali deluje ok.
Svidele su mi se na papiru i novogradnje na Vozdovcu, ali predaleko je to od Novog Beograda i Centra. Jeste bez veze kupovati stan u odnosu na mesto posla jer se to menja, ali ne mogu da zamislim da se u startu osudim na neke ludilo guzve i saobracajne cepove ili da mi do posla prevozom treba 1 sat.