Šta je novo?

Stadion/ trzni centar - FK „Voždovac“

Homer Jay":1v1e3s1c je napisao(la):
Kokili":1v1e3s1c je napisao(la):
Franšizu Starbucksa za SEE ima Marinopoluos (Gap, Sephora, zajednicki poslovi sa Kerfurom). Cisto sumnjam da ce u ove delove skoro doći neki lanac kafeterija posle debakla Coste ili Grand pleasure kafea.

Debakla "Coste"!? Možda nisu baš ispunili svoje (preambiciozne) planove, ali 19 "Costa" kafeterija koje trenutno rade u Srbiji (od toga čak 15 u Beogradu), ja nikako ne bih nazvao debaklom.

Probaj malo da zaviriš u dubinu tog posla i otkriceš da je u piatnju totalni debakl. To što je moralo da bude toliko lokala u radu i koliki su njihovi troškovi videće se uskoro - sa promenom nosioca franšize.
 
Ma bitno je da si ti nama objasnio.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
 
Кров је покривен цирадом, не изгледа лоше до првог сунца :laugh:
 
direktor":2yub0q27 je napisao(la):
Cogito, ergo sum est une otkud kod dekarta ovaj dio Dubito cisto pitam iz radoznalosti mislim dakle postojim

"Сумњам, дакле мислим; мислим, дакле јесам." Као што рекох, покупљено још у средњој школи са часова филозофије.

“Dubito ergo cogito; cogito ergo sum.
(I doubt, therefore I think; I think therefore I am)”

http://thinkexist.com/quotation/dubito- ... 47860.html
 
MilisaV":3fts3z4e je napisao(la):
Ma bitno je da si ti nama objasnio.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Pritisla te neka muka pa udri po tastauri? Kredit, gazda u zatvoru, sluzbeni auto ili nesto sasvim novo?

Nema potrebe da ružiš ovaj retko kvalitetan forum.

Uzdravlje!
 
Videla sam na slikama kako TC izgleda unutra. Odusevljena sam. Prostrano je i mnogo lepo... Jeeedva cekam da se otvori :D
 
Bubi":2kjx1q5s je napisao(la):
Videla sam na slikama kako TC izgleda unutra. Odusevljena sam. Prostrano je i mnogo lepo... Jeeedva cekam da se otvori :D

Буби да ли си чула за онај стари виц "дај, шарај мало" :)

Кад се неко пријави на форум само да би са узбуђењем писао искључиво о једном објекту који само што није отворен, и то 5 пута, то хоће да изазове, како да кажем, скептицизам по питању мотива :grand:
 
Dok god se ne krše pravila diskusije, svako ima pravo da se na formumu ponaša kako god želi, pa i ako hoće, da piše na samo jednoj temi. Vidim da mnogi u poslednje vreme vole da izigravaju policajce i "zavode red" na forumu.

Elem, nazad na temu. Aktivirana je Facebook stranica ovog čuda, pa možda na njoj bude nekih vesti uoči otvaranja (koje je zakazano za 28. mart):

601621_319208921535803_291194633_n.jpg
 
Ako mislis na mene, ja ne zavodim red na forumu, niti mi to pada na pamnet, samo drugom forumasu kazem da odredjeni nacini ponasanja izazivaju skepsu po pitanju motiva. Kao sto on/ona i svaki drugi clan ima pravo da izrazava svoja misljenja tako i drugi imaju pravo da izraze odobravanje (i onda to eventualno objasne, u fazonu "slazem se zato i zato"), da postave podpitanje, ili da izraze neodobravanje, sumnju ili sta li vec. Uostalom, zar to nije i sustina foruma odnosno diskusije? Capisci?
 
је ли то сигурно? је л' ко ће бити? Рода, Синеплекс или Колосеј?
 
@Johny

Diskutovati sa ljudima je jedno, a etiketirati ih i zalaziti u motive njihove aktivnosti na forumu je nešto sasvim drugo. Kao što rekoh, svako ima prava da bude aktivan na forumu dok god se pridržava njegovih pravila. U tom smislu njihovi motivi, a naročito nagađanja o njihovim motivima, nisu bitni.
 
Homer Jay":3jwnfjaf je napisao(la):
@Johny

Diskutovati sa ljudima je jedno, a etiketirati ih i zalaziti u motive njihove aktivnosti na forumu je nešto sasvim drugo. Kao što rekoh, svako ima prava da bude aktivan na forumu dok god se pridržava njegovih pravila. U tom smislu njihovi motivi, a naročito nagađanja o njihovim motivima, nisu bitni.

Pa naravno da svako ima pravo da bude aktivan na forumu dok god se pridrzava njegovih pravila, to valjda pise i u zaglavlju kad se prijavljujes. To mu dodje kao tautologija tako da nema potrebe da se sa time zamaramo.

Sto se tice motiva, OK, tebi nisu bitni a nekima drugima ponekada i jesu. Sorry. I zato se u diskusijama zapravo cesto potegnu upravo motivi, politicki (recimo "ma ti si uvek protiv Djilasa", "ti uvek pravdas Djilasa"), licni (tipa "svidja mi se ovaj projekat zato sto ce mi blizu biti bioskop", odbrana ili napad na recimo gradskog arhitektu zato sto ga neko zna), itd. I ne vidim u cemu je sada tu problem.

Takodje ne vidim ni da je nekakvo etiketiranje kad kazes da kad se neko relativno skoro prijavio i onda pisao iskljucivo ushicene komentare o jednom komercijalnom projektu, to hoce da izazove skepsu. To je samo iskaz o cinjenicnom stanju i jednoj uzrocno-posledicnoj vezi. Pa ako taj to hoce da uvazi ili ne to je njegova stvar. Ja takvom prilicno neutralnom izjavom nikome nisam niti pripretio niti mogu da ga sprecim da i dalje pise ushicene komentare. No damage done.

Naravno i ti imas pravo da odreagujes da ti se to ne svidja, ali i ja onda imam pravo da kazem da mislim da je to tvoje misljenje a ne neka apsolutna istina ili (nesto sto bi trebalo da bude) pravilo foruma.
 
OK, čovek. Imamo samo različite poglede na neke stvari. Kao što reče - no damage done!

Nazad na temu - postavili su bilborde po gradu najavljujući otvaranje tržnog centra za 28.3. SlobodniZidare, znaš li kada će se igrati prva utakmica, ovog vikenda ili 30. marta?
 
Овај викенд није сигурно, требало би следће коло 30ог да се игра кући. Е сад није ништа сигурно, све у свему луда кућа, 28морају да отворе тржни, због уговора са фирмама, е сад дал ће неправе неку спрдњу са отврањем стадиона, видећемо....
 
Nije mi jasno, da li ce se sve radnje otvoriti odmah ili ce neke biti otvorene tek kasnije. Zabuna je nastala danas, kada su pored stadiona na bilbordu lepili plakat za dajhman. Naime na bilbordu pored stoji reklama otvaranje shoping centra stadion 28.03. a na bilbor pored su lepili reklamu za dajhman na kojoj se reklamira otvaranje radnje u sc karaburma 21.03 dok za stadion pise uskoro.

Po tome sledi da se dajhman u stadionu nece otvoriti odmah cim ne stoji precizan datum.
 
Kako stvari izgledaju, odlozeno je otvaranje. Na facebook stranici http://www.facebook.com/StadionSC su sada postavili reklamu: "Svecano otvaranje uskoro" Ne znam zasto su uopste zadavali takve rokove koje ne mogu da ispostuju, Sama reklama ih je do sada posteno kostala, a sve deluje neozbiljno i amaterski. Bas me briga da li ce se otvoriti 28.3. ili 15.5., ali kad vec hoce da izazovu neki hype oko otvaranja, pa neka bar bude pravovremen i sa tacnim datumom...
 
Буквално тако, тотална не озбиљност и аматеризам.
 
Znaci ipak je dajhman tacniji od njih samih :)

Inace prolazio sam danas i sa spoljne strane ne izgleda zavrseno, pola onih metalnih konstrukcija jos uvek stoji ne oblozeno i ne zavrseno. Ulazi i zidovi su ofarbani, ali je pola njih vec uprljano od radova, tako da se nadam da ce do otvaranja to ocistiti.

I posle svega toga ne znam zasto su bacali tolike pare na bilborde sa pogresnim datumom. To ce ih svakako skupo kostati u startu jer ce ljudi odmah u startu pomisliti da nesto nije kako treba kada su morali da odlazu otvaranje.
 
^^^ stoji ali kako stvari stoje nece se otvoriti tada. Pitao sam covek cija firma za njih radi neke od istalacija, i dosao sam do informacije da su im predhodne firme otkazale i da sada imaju problem da zavrse objekat pa su oni uskocili u celu pricu i da sada zure da zavrse ali kako stvari stoje nece stici da kompletiraju objekat do 28.03.
 
Nema nista od otvaranje shoping centra za 10 dana, barem tako deluje iz danasnje perspektive. Naime rodic je kompletno zavrsen i cak su poceli i sa unosenjem stvari i to je jedino sto je zavrseno i mozda ce samo to otvoriti tada. Hodnici su takodje u 95% slucajeva gotovi, medjutim problem je sa radnjama koje nisu ni blizu zavrsetka.
 
Vrh