Homer Jay":1v1e3s1c je napisao(la):Kokili":1v1e3s1c je napisao(la):Franšizu Starbucksa za SEE ima Marinopoluos (Gap, Sephora, zajednicki poslovi sa Kerfurom). Cisto sumnjam da ce u ove delove skoro doći neki lanac kafeterija posle debakla Coste ili Grand pleasure kafea.
Debakla "Coste"!? Možda nisu baš ispunili svoje (preambiciozne) planove, ali 19 "Costa" kafeterija koje trenutno rade u Srbiji (od toga čak 15 u Beogradu), ja nikako ne bih nazvao debaklom.
direktor":2yub0q27 je napisao(la):Cogito, ergo sum est une otkud kod dekarta ovaj dio Dubito cisto pitam iz radoznalosti mislim dakle postojim
MilisaV":3fts3z4e je napisao(la):Ma bitno je da si ti nama objasnio.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Bubi":2kjx1q5s je napisao(la):Videla sam na slikama kako TC izgleda unutra. Odusevljena sam. Prostrano je i mnogo lepo... Jeeedva cekam da se otvori
Homer Jay":3jwnfjaf je napisao(la):@Johny
Diskutovati sa ljudima je jedno, a etiketirati ih i zalaziti u motive njihove aktivnosti na forumu je nešto sasvim drugo. Kao što rekoh, svako ima prava da bude aktivan na forumu dok god se pridržava njegovih pravila. U tom smislu njihovi motivi, a naročito nagađanja o njihovim motivima, nisu bitni.