Šta je novo?

Stadion/ trzni centar - FK „Voždovac“

@uros89 Као што ти име каже ја сам масон и моја улога у овом пројекту је медијска манипулација. А ти пошто си у фази ''копања'' види чији је тај један локал и та прича '' један је локал могу да сруше остале ,а он нек стоји'' је небулозна или си ти можда фризер или пилот па се баш и не разумеш у неке ствари.
Дај пројекат на основу кога си донео све ове закључке у вези објекта не могуће да пишеш све ово само на основу обиласка терена и 3д модела.

SlobodniZidar":3can25wx je napisao(la):
@uros89 Као што ти име каже ја сам масон и моја улога у овом пројекту је медијска манипулација. А ти пошто си у фази ''копања'' види чији је тај један локал и та прича '' један је локал могу да сруше остале ,а он нек стоји'' је небулозна или си ти можда фризер или пилот па се баш и не разумеш у неке ствари.
Дај пројекат на основу кога си донео све ове закључке у вези објекта не могуће да пишеш све ово само на основу обиласка терена и 3д модела.
Nikad mi nije padalo na pamet da pogledam neciji profil, ali nekad ni to nije lose. Korisnik registrovan negde kad je otvorena i ova tema. Od ukupno 17 postova, SVI na ovoj temi i iskljucivo u odbranu projekta. Hmmmmm...

Заборавио си име ''СлободниЗидар''.....
И само бих Ти се извинуо што сам конструктиван и што ми постови нису нападачки неаргументовани као од неких. :cool:

данас сам сликао на брзака:

6nzio8.jpg

14ty9t2.jpg

Nije mi jasno kako ce ovo preziveti neki zemljotres. Meni deluje da ce ove ploce sto cine pod popadati odmah posle prvog zemljotresa ?

Ако би сад био не дај боже земљотрес било би свашта :)

To bas napreduje, i pozamasno je rekao bih. Da li ce mozda da ruse te kuce na ovoj predzadnjoj fotografiji, nekako mi sada bas smetaju tu.
Ali ko bi ih ispaltio ukoliko bi se rusile ?
U opstini Vozdovac je SNS na vlasti ? To je jedina opstina gde su oni na vlasti, ili gresim ?

To su lokali koji su uz Zaplanjsku, i mislim da se ruše, bilo je reči o tome.
SNS je na vlasti i u Zemunu.

Хахаха...па питање је ко би се овде пробудио са конјском главом :D

Pa zna se ko - vlasnik lokala koji "pravi probleme", nece valjda direktor-investitor i njegovi pajtosi u opstini...

Whatever. Ako stvarno mislis da ce neko (OK, mislim na normalne, ne na SVE) nesto da ti veruje ako visis SAMO na ovoj temi i to samo da bi nas ubedjivao da je sve super, legitimno, itd. onda ti gresis, "tatice" :D

Da li je DUP prosao tim delom ? Odnosno kako je po dupu stanje sa tim lokalima ?
Kada je uradjen DUP za taj deo ? Ako nema DUP-a nije mi jasno kako ce da ih sruse, i ko ce da im isplati postojece objekte ?
Ako se ne varam kod Obilica je isto tako nastao problem, pa su radi nelegalnog objekta (stadiona)hteli da menjaju DUP, pa da ruse ljudima kuce, koje nisu bile predvidjene za rusenje, zato sto im sada vise odgovara da tako ruse. Ne znam sta je bilo sa tom pricom, i da li su ih srusili.

Vrh