SlobodniZidar
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.02.2011.
- Pohvaljen
- 25
Nikad mi nije padalo na pamet da pogledam neciji profil, ali nekad ni to nije lose. Korisnik registrovan negde kad je otvorena i ova tema. Od ukupno 17 postova, SVI na ovoj temi i iskljucivo u odbranu projekta. Hmmmmm...SlobodniZidar":3can25wx je napisao(la):@uros89 Као што ти име каже ја сам масон и моја улога у овом пројекту је медијска манипулација. А ти пошто си у фази ''копања'' види чији је тај један локал и та прича '' један је локал могу да сруше остале ,а он нек стоји'' је небулозна или си ти можда фризер или пилот па се баш и не разумеш у неке ствари.
Дај пројекат на основу кога си донео све ове закључке у вези објекта не могуће да пишеш све ово само на основу обиласка терена и 3д модела.
Jel' to znaci da ce neko da nadje konjsku glavu u krevetu? Ne bi me cudilo.vozdovacki":2sg7x5rg je napisao(la):ruse se sigurno... samo ne jos..a ima i nekih ptoblema sa jednim lokalom...
ma nece...valjda..JohnyBgood":kl3atq0b je napisao(la):Jel' to znaci da ce neko da nadje konjsku glavu u krevetu? Ne bi me cudilo.vozdovacki":kl3atq0b je napisao(la):ruse se sigurno... samo ne jos..a ima i nekih ptoblema sa jednim lokalom...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=iIi_Ae_xPok[/video]SlobodniZidar":2u8l9e3s je napisao(la):Sta bi trebalo da znaci to sa konjiskom glavom? :/
Па можда Хер Здравковић !SlobodniZidar":3s3jkfut je napisao(la):Хахаха...па питање је ко би се овде пробудио са конјском главом