Šta je novo?

Stadion Crvene zvezde (Rajko Mitić)

Ne seli se stadion, već pomoćni tereni. Sve smisleno i racionalno. Nekretnine su skupe - vreme je. Bravo i samo napred.
 
A Terza bi da gradi stambene zgrade oko stadiona i lepo zaradi na tuđoj imovini, ništa manje nisam ni očekivao. Naravno terene treba izmestiti van grada i klub treba da ima više koristi od takve lokacije (pre svega izgradnjom novog stadiona sa više komercijalnih mogućnosti), ali ovima ne verujem ništa.
 
Normalno, svako razuman ko upravlja klubom bi to radio.

A krivična dela prijavite tužilaštvu, ili rasvetlite - ja jesam jedno, od milijardu dinara, na izgradnji Beogradske arene, i niko nije reagovao - pokojni Bogdanović bio jak. Al je Arena ostala.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=855641#p855641:sym0aokt je napisao(la):
Пантограф » Sub Jun 05, 2021 12:11 am[/url]":sym0aokt]Normalno, svako razuman ko upravlja klubom bi to radio.

A krivična dela prijavite tužilaštvu, ili rasvetlite - ja jesam jedno, od milijardu dinara, na izgradnji Beogradske arene, i niko nije reagovao - pokojni Bogdanović bio jak. Al je Arena ostala.

Иако су у јавности деловали благо и културно, Богдановић и Хрустановићка су били једни од најкорумпиранијих политичара који су икада били у управи Београда.
 
Kakav je ovo mafijaš majko moja. Olupao je u pomoćne terene, zgrade i parkinge milione evra sa svojim drugarima izvodjačima radova, a sada hoće sve to ponovo da gradi u Surčinu!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=855615#p855615:1ke6ia4z je napisao(la):
Dzigi Bau » Pet Jun 04, 2021 9:13 pm[/url]":1ke6ia4z]BOMBA! ZVEZDA SE SELI SA MARAKANE U SURČIN: Zvezdan Terzić najavio kupovinu 20 hektara zemlje i novi stadion! https://www.kurir.rs/v/3702829



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Mafijaš koliki je da je, najavljuje pravu stvar. To je način da u Beogradu dobijemo nove sportske objekte, a ne gradnja 'nacionalnih stadiona'. Puna podrška, kao i za ukupno vođenje kluba, koji je vaskrsao.

Mafijaškim delovanjem neka se bavi tužilac za organizovani kriminal kad dođe vreme (promeni se vlast), a ako se dotad napravi stadion i trening kamp, tim bolje. I ovaj stadion nam je od Krcuna, a taj ima više krvi na rukama i od Velje Nevolje. A čitav klub sa svojom veličinom je zaveštanje rebubličkih organa sa sve zloglasnom Udbom: Bože moj, živećemo sa raznim Bugarčićima u našoj prošlosti. I države nastaju u zločinu (Sv. Avgustin).
 
Мислим да су помоћни терени урађени са посебном тепих травом, сећам се једне зиме сам чистио снег тамо лопатом. Наводно не сме мали трактор са плугом да гази по трави.
 
Cene nekretnina u Beogradu su značajno porasle, ako je ikad bilo vreme za ovo - sad je, ne budite džangrizavci. Napred Zvezda!
 
To je истина, а локација је атрактивна. Таман да и Мишко сруши оне распале објекте на плацу испод помоћних терена ка кружном току. А могао би и Партизан да пресели своје помоћне тениске терене.
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8ND1LmnPPYw[/youtube]
 
Zvezda Ferencvaros 1975, 110.000 gledalaca
 

Prilozi

  • FB_IMG_1636308813787.jpg
    FB_IMG_1636308813787.jpg
    80,7 KB · Pregleda: 2.041
Pa pise ti sve, ne znam sta ti nije jasno? Oborili ste dva svoja rekorda, po broju prodatih ulaznica i po zaradi. Oborili ste jos jedan rekord. Prodali ste najvise ulaznica za utakmicu sa klubom iz Jugoslavije, a da taj klub nije iz Beograda. Ne kapiram poentu tvog posta. Protiv Ferencvarosa nije bilo 110 000 ljudi?


,,Na derbiju odigranom 7. novembra 1976. (1:0 za Zvezdu) bilo je oko 108.000 gledalaca (sa plaćenim ulaznicama 90.142)"

,,– samim tim, ni Crvena zvezda kao domaćin nikada nije imala toliku posetu protiv Dinama ili Hajduka, dok je Partizan to uspeo, na njenom stadionu. U prvih deset najvećih poseta Crvene zvezde kao domaćina, nema nijedne utakmice protiv Dinama i Hajduka"

Ili hoces da kazes da ste imali Marakanu da biste imali vecu prosecnu posetu od Zvezde i vise rekorda? xD

Ja bih rekao da su ljudi tada nagrnuli da napokon gledaju svoj tim na jednom velicanstvenom stadionu, a da igrate kao domacin xD
 
Marakana je brend koji je dugo bio u vlasništvu slovenačkih i hrvatskih kompanija. Pričamo o stadionu Crvene zvezde. Ništa ne pokušavam da kažem već sam podelio informaciju.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=896865#p896865:1q4dh465 je napisao(la):
Kokili » Ned Nov 07, 2021 11:17 pm[/url]":1q4dh465]Marakana je brend koji je dugo bio u vlasništvu slovenačkih i hrvatskih kompanija. Pričamo o stadionu Crvene zvezde. Ništa ne pokušavam da kažem već sam podelio informaciju.


Одговорио сам ти, али је одговор обрисан.
 
Izgleda da je država sa Kinezima dogovorila rekonstrukciju Marakane, JNA i Karadjordja. Delegacije Kineza obilaze objekte već par nedelja.
 
"Rekonstrukcija stadiona će koštati oko 65 miliona evra. U planu je kupovina 25 hektara zemlje u okolini aerodroma i na dobrom smo putu da realizujemo taj projekat ne bi li napravili najmoderniji trening kamp u ovom delu Evrope"


Ah tradicionalno godišnje prinošenje digitalne žrtve u vidu prenošenja vesti o rekonstrukciji Marakane.
 
Od čega ovaj "gospodin" planira da rekonstruiše stadion?

Pa za porez samo duguju 25 miliona evra:

Nadam se samo da će jednom osvanuti taj dan kada će se oba ta legla kriminala, te dve rupe bez dna i pijavice državnog budžeta - privatizovati i skinuti se sa grbače svima nama.
 
U prevodu, rasprodace sve osim stadiona, preseliti sve u Surcin, uzeti ogromnu lovu od zemljista i uloziti delic u neku bednu, sitnu rekonstrukciju.
 
Vrh