Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Da. Ali neki misle da ce EU da preuzme slucaj.
Da, ali to je na nivou "Ceda ce da legalizuje". Niti moze niti je nadlezna niti je zanima.
Ja sam odusevljen sto je i uzela ovaj slucaj vezan za koriscenje sredstava. Nije bas da je prvi novac iz EU koji je proneveren.

Ovaj svet je toliko lud da me ne bi cudilo da je uz sve tenzije oko protesta Laura videla, sada vec, cuveni, transparent i rekla, e dodji da ti se stvarno sad nasmesim.

Laura je odlican posao uradila u Rumuniji, ali je vec u EU naisla na probleme.
U Rumuniji je bila apsolutno nezavisna institucija koja je imala svoju tuzilacku policiju i svoje istrazitelje i eksperte, sad kao deo EU aparata ona samo moze da trazi od drzavnih organa da joj dostavljaju informacije. E sad, mozete li da zamislite da ce joj Nenad Stefanovic ili imaginarna Zagorka ikad dostaviti nesto inkriminisuce? O MUP-u i da ne pricam, oni ljudi grickaju semenke dok gledaju krimose kako krse sve moguce zakone (za vlast ili za sebe)
jedino sto tu moze da se desi je to sto su u ovakvim nasim institucijama pozaposljavali toliko teletabisa i korisnih idiota pa se lako moze desiti da mentoli stvarno posalju neke konkretne dokaze - ne sto su hteli nego sto su glupi pa nisu prepoznali koji ce to da ih ukanali

Vrh