Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Студентни Математичког факултета у Београду објавили и пети захтев
На свом званичном налогу на друштвениј мрежи „Икс“, студенти Математичког факултета у Београду објавили су да од данас имају и пети захтев.

Makedonci započeli narodno suđenje.

J... mu sve po spisku. Došla i murija, stoje, gledaju i ćute. Kapiraju šta biva kada 200+ porodics bude osakaćeno nečijim nemarom i bahatošću.

Kako se može videti na snimcima do kojih je "Blic" došao, prozori i vrata su razbijeni, staklo i nameštaj iz lokala su razbacani na sve strane.

Na jednom od snimaka vidi se i kako građani, pošto su polomili staklo i upali u objekat, bacaju stolice i stolove.

Nešto ranije, deo građana se nakon protesta u centru Kočana uputio ka zgradi Opštine. Skinuli su kamere sa zgrade, a potom su jajima i kamenicama gađali prozore, nakon čega su uleteli u Opštinu.

Situacija se, posle nekog vremena, smirila, a demonstranti su otišli ispred Tužilaštva i Osnovnog suda.

Ljubljanski Univerzitet

1000018094.jpg

Lep gest Srbije i lepa vest

Pacijenti koji su povređeni u diskoteci "Puls" u Kočanima stigli su danas popodne u Beograd. Avion sa povređenima sleteo je na aerodrom u Batajnici odakle su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu.

Na VMA su stigla četiri pacijenta koja su u stabilnom stanju. Radi se o tri devojke i mladiću. Oni su upućeni na kliniku za plastičnu hirurgiju.

ky5k9kpTURBXy82ZDMzZDEzZjJiYmM4Njk4ODAzYzExNTA1MWU4NTNlYy5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Nelečeni govnar je već bio sa novinarskom ekipom da skuplja poene. Ušao sa bulumentom novinara bez maske, sa onim zaštitnim "mantilom" koji je nosio naopako iliti nepravilno, u intenzivnu negu u kojoj leže stradali od opekotina.

Da objasnim: nakon pretrpljenih opekotina je celo telo ogromna otvorena rana, i svaka izloženost (bilo kakvoj) zarazi može da bude i fatalna. Sami po sebi su i bez toga u izrazito imunokompromitovanom statusu. Šta je njih sirote snašlo da ih odvezu u Srbiju i da ih tako polusvesne i izmrcvarene ovako maltretiraju i iskorišćavaju...

Najdublji prezir osećam sada, da sam lekar na tom odeljenju izbacio bih ih naglavačke napolje, pa makar nikad više u životu nigde ne radio.

Nelečeni govnar je već bio sa novinarskom ekipom da skuplja poene. Ušao sa bulumentom novinara bez maske, sa onim zaštitnim "mantilom" koji je nosio naopako iliti nepravilno, u intenzivnu negu u kojoj leže stradali od opekotina.

Da objasnim: nakon pretrpljenih opekotina je celo telo ogromna otvorena rana, i svaka izloženost (bilo kakvoj) zarazi može da bude i fatalna. Sami po sebi su i bez toga u izrazito imunokompromitovanom statusu. Šta je njih sirote snašlo da ih odvezu u Srbiju i da ih tako polusvesne i izmrcvarene ovako maltretiraju i iskorišćavaju...

Najdublji prezir osećam sada, da sam lekar na tom odeljenju izbacio bih ih naglavačke napolje, pa makar nikad više u životu nigde ne radio.
srpski lekari su 90% talog ovog drustva.
Pokusavaju da zarade na onkoloskim pacijentima, pomocu odlaganja operacija..

srpski lekari su 90% talog ovog drustva.
Pokusavaju da zarade na onkoloskim pacijentima, pomocu odlaganja operacija..
Ukoliko je u pitanju klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCS (sada preko puta starog urg.centra), sama klinika ima zaista kvalitetne hirurge (poznajem dvoje izuzetnih).
Slažem se sa @Smederevac da tako povređenima nije potreban nikakav izvor infekcije jer su ugroženi čak i u izolaciji. Nažalost, neretko je kod ovakvih povreda uspeh neizvestan čak i kod transplantacije kože. Verujem da je svo ovo propagandno slikanje odluka nekog direktora ili načelnika. a da se zaposleni uopšte nisu pitali. Imali su prilično rigorozne mere ranijih godina kako za pacijente, tako i za zaposlene. Štaviše, ne smem da napišem zašto sam prilično sigurna u to (kompromitovala bih onog sa kim sam bila), ne po samoj pretpostavci da je direktor klinike snsovac, već zbog onog koga sam tamo videla. Da sam drugačije formulisala prethodnu rečenicu, većina forumaša koji me po pisanju poznaju, bi bili u najmanjoj meri :oops: ovako je najpametnije da se ne oglašavam ni u pp.😶 Inače, tamo se "regularno" mogu sresti poznate njuškice, simpatizeri, neskrivene pristalice sadašnjeg režima kao i njegovi visokorangirani članovi,
Nadam se da će svi dovezeni uspeti da se oporave.

Jel realno da nema niko da ga napusi ku****? Makedonska vlada, premijer, predsednik...? Rumuni isto, sto cute na onakve prozivke? Cak je i hrvatska reakcija bila blaga u odnosu na sve sto su radili, terorisali su njihovu neku decu koja su dosla ovde turisticki, prozivali ih na najgnusnije nacine...

izgleda da napadi jajima daju rezultate

Poslednja izmena:
Више пута сам полемисао око тога колико је контрапродуктивно гађати миран полицијски кордон јајима, на крају крајева - и студенти сада жандарме служе храном, јер изгледа да је жандармерија стала између интервентне и студената, у намери да спречи пендречење.

Али, за ове јајаре функционере који активно учествују у ћациленду, као и било кога ко физички насрне на децу, знам шта ми је чинити.

Vrh