Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Zanimljivo zapažanje Deki... nekako sam očekivao od tebe da ćeš više biti u fazonu da je bolje da se vrate u klupe i spremaju ispite, umesto da ih opozicija zloupotrebljava u "političke svrhe".

Ja sam ređe ovde pa bih da otvoreno podržim studente što su snašli snage da ponovo povedu ovo zalutalo, nesnađeno društvo i to ovako iznenada, kad su ih godinama već svi otpisivali, kao snagu od koje nema ništa... Bravo studenti 👏

Setimo se samo kako je Defke kao rekaciju na Crni Cerak pisao da je sa omladinom sve u redu.

Napokon odbačena letargija, dobra organigacija, masovni odziv, uz stalni pritisak, blokade, proteste i beskrajan niz zahteva je tek početak da za ovo društvo ima nade...

Što se tiče Hulje, Deki, može slobodno da pobaca one rekvizite od registratora koje je poneo na slikanje. Kasno je, a nije ni pozvan da zahteve ispunjava.

Može i da obriše dupe obećanjima o budućim kreditima i učešćima za mlade, ako ih je preneo u pisanu formu...

Obećanje ludom radovanje a u slučaju naprednjaka treba da budeš poslednji retard da bi poverovao da će ispuniti išta od obećanog, u ostavljenom roku, kao i da je predviđeno rešenje najbolje za Srbiju.

Bajke, rekviziti, predstava, naručena pitanja, kupljeni ljudi, ubijeni ljudi, zgadio se svima po svim osnovama. Nema tog uslova više za njega koji on može ispuniti.

I što neko reči svi ti studenti imaju i roditelje pa se vrši i transfer uticaja na generaciju iznad, tako da generišemo tu kritičnu masu lagano al sigurno. Za njegov pad i nepovrat. Njega i 2000 neljudi oko njega kao minimum.

A ti Deki, dobro je pratiti tvoje stavove, kao lakmus papir. Trebaju nam i konvertiti da promenu sprovedemo. Ne smemo biti gadljivi ni na šta.

A ti Deki, dobro je pratiti tvoje stavove, kao lakmus papir. Trebaju nam i konvertiti da promenu sprovedemo. Ne smemo biti gadljivi ni na šta.
Moji stavovi su racionalni i stojim iza njih. Nisam konvertit kako ti kažeš. Više puta ovde sam pisao da sam ZA umerenu opoziciju i da nikako nisam za ostrašćenu opoziciju i takve ostrašćene političke lidere. A zahtevi studenata kada sam ih pročitao deluju potpuno smisleno i racionalno, pa nemam ni razloga biti protiv njih.

Синоћ испред РТС-а.
1734084862780.png

Deki je za onu političku opciju koja će da izgradi najviše nebodera.

Nikad mi neće biti jasni ljudi koji se zaleću na masu i potom izlaze iz kola da bi se obračunali sa masom. Kao da u jednom trenutky prebace i umisle da su The Rock ili Jason Statham u nekoj od njegovih uloga, to jeste na filmu, a ne u realnom životu.

Ovde na snimku vidiš da je lik nornalac, verivatno u lizingu za ovaj bmw 5, brate okreni se nazad, ne pravi sebi problem bez potrebe

ne bih rekao da je lizing
Ma nije ni bitno, to ni ti ni ja ne znamo, znam da je dosta bmw 5 novih počelo da se vozi kao službena, poenta priče umesto da uživa u životu i radi biznis, lik se bije sa demonstrantima i izlazi na YT u kontekstu prebili ga. Nije vredno toga. A nije ni u akcionom filmu 100 na 1 gde taj 1 nalupa svih 100.

Sinoć sam gledao Dikića u Bez cenzure i navodio je primere ljudi koji su nešto zgrešili pa im vlast tu pomogla da se izvuku lagano i sada ti ljudi moraju da uzvrate uslugu. Možda je i tako nešto u pitanju, šta znam.

Bogoslovija u blokadi, sad je zvanicno ceo univerzitet u blokadi
Kada bi krenula lancana reakcija, da profesori na bogosloviji podrže studente, pa da SPC podrzi, to bi bilo to.
Podrska SPC-a bi imala ogroman znacaj

Ma nije ni bitno, to ni ti ni ja ne znamo, znam da je dosta bmw 5 novih počelo da se vozi kao službena, poenta priče umesto da uživa u životu i radi biznis, lik se bije sa demonstrantima i izlazi na YT u kontekstu prebili ga. Nije vredno toga. A nije ni u akcionom filmu 100 na 1 gde taj 1 nalupa svih 100.
Па неће моћи да ради бизнис ако падне газда.

Pa neće ispuniti prvi zahtev nikad, jer Kinezi apsolutno ne dozvoljavaju da se javno objavi ugovor o angažovanju njihovih firmi. Vučević je zbog toga dan posle nesreće trčao u Kinu na ribanje, i da potvrdi da kineski interesi u ovom i svim ostalim poslovima neće biti ni okrznuti.

Pa neće ispuniti prvi zahtev nikad, jer Kinezi apsolutno ne dozvoljavaju da se javno objavi ugovor o angažovanju njihovih firmi. Vučević je zbog toga dan posle nesreće trčao u Kinu na ribanje, i da potvrdi da kineski interesi u ovom i svim ostalim poslovima neće biti ni okrznuti.
Čitao sam domaće zakone, nigde se ne spominje institucija Kineza.

Postoji ugovor koji je proglašen državnom tajnom, nisam primetio da su skinuli oznaku tajnosti sa tog ugovora do danas, a neće je ni skinuti, jer je to onda pljuvanje kineskom partneru u facu, koje neće ostati bez posledica.

Vrh