Dupla kruna za Arunovićevu
Internacionalno prvenstvo u Beogradu proteklo u apsolutnoj dominaciji osvajačice zlata na OI u Parizu
www.zurnal.rs
Ljudi koji su se poslednji put potukli u osnovnoj školi, i koji nemaju tu da tako kažem uličnu školu, i u takvim situacijama očigledno nije lako čak ni kad si u grupi znatno brojčano nadmoćniji ući u direktan sukob sa nekim sa kim ti je jasno da ne bi imao šanse na ulici.
Sumnjam da je više od 1-2% normalaca spremno na tuču, za razliku od tih ljudi koji su tu po zadatku.
Ne znam zasto ljudi ne nose one biber sprejeve? Da li je to nezakonito? Vrlo je efektno za odbranu od jacih od sebe. Jos se mogu koristiti oni za medvede
Ne znam da je neki sudija/tuzilac itd dao ostavku.
Isto sam razmisljaoNije bas preporucljivo ni spustati borbu na zemlju, pogotovo napolju gde nikad ne znas na sta ces pasti i lad ne znas koliko on drugara ima sa strane da te raspale u glavu dok si dole.
Nisam ispratio, o čemu se tu radi?
Izvor?Bahati kriminalci koji drže smeštaje na Kopaoniku, pale čoveku štale, jer njima i njihovim gostima smeta smrad.
Pa evo raspitujem se, pitam tebe posto google ne zna nista o turistickim objektima u tom selu.Izvor je da policija i tužilaštvo posle 4-5 slučajeva paljenja u kratkom vremenskom perioudu, i dalje ne žele da oktriju ko stoji iza paljevina. Vlast je naravno imala kretenske insinuacije da neko ulazi sa Kosova i pali ljudima objekte i stoku. Raspitaj se ko u najužoj blizini izgorelih objekata drži turističke objekte.
Kakve veze imaju hoteli na Kopaoniku sa štalama u selu Batote, koji su na 30 km od Brzeća? Ja mislim da je to palila neka mentalno poremećena osobaBahati kriminalci koji drže smeštaje na Kopaoniku, pale čoveku štale, jer njima i njihovim gostima smeta smrad.
Naša zemlja je jedna velika dezinformacija...Bahati kriminalci koji drže smeštaje na Kopaoniku, pale čoveku štale, jer njima i njihovim gostima smeta smrad.
Pa na šta je Štimac mislio kad je pisao taj post...?
Da krenemo od toga.
Ne stižem da ispatim sve.