Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Ljudi koji su se poslednji put potukli u osnovnoj školi, i koji nemaju tu da tako kažem uličnu školu, i u takvim situacijama očigledno nije lako čak ni kad si u grupi znatno brojčano nadmoćniji ući u direktan sukob sa nekim sa kim ti je jasno da ne bi imao šanse na ulici.

Sumnjam da je više od 1-2% normalaca spremno na tuču, za razliku od tih ljudi koji su tu po zadatku.

Samo ti meni daj pištolj kao u Americi, da vidiš šta je normalac. 😎

Nego oni imaju uređeno društvo i nose pištolje, a mi kaubojsko a samo kriminalci slobodno pribavljaju, gomilaju, nose i pucaju... dok goloruk narod viče i brani se i traži pravdu dok ide na sahrane i pomene...

Nego kod nas da ih vatrenim oružjem povrediš tokom odbrane bio bi osuđen za prekoračenje nužne odbrane, a mamlaz bi se šepurio već koliko sutra unutar svog stada.

Dok imamo kaubojsko društvo treba da budemo i sami naoružani. Dok nas napadaju treba da im adekvatno uzvratimo. A ne da prljam ruke, pokazujem muda tako što se prisećam osnovne škole, da se pesničim sa grupom mamlaza koji od nasilje žive i jedino se za to obučavaju?

I svakalo bih samo da ih pokosim po nogama, tj. da ih onesposobim, nije pištolj samo da ubiješ nekog, a i prethodno treba proći oobaveznu obuku, da dobro ciljaš. U svakom slučaju bolje da ti odeš u zatvor 2 godine zbog "prekoračenja odbrane" nego da te na patosu izlemaju do smrti.

Ne bi se oni ni pojavili na zadatku da znaju da ima i "većih bu****" svuda okolo jer je pištolj svima dostupan. Prezali bi i oni od nas. Malo bi svi bili ponovo nasmejani i kulturiška kao u Americi. A ovde sve smrknute face velikih mangupa. U Americi ispod osmeha nikad ne znaš ko je mangup kad je pištolj legalan. 😁 Možeš da budeš veća bu**** a da nisi nikakva gorila, da se ne ložiš na nasilje, nego sasvim normalan, obrazovan, porodičan. Pa se kači sa mnom normalnim ako hoćeš.

Ne znam zasto ljudi ne nose one biber sprejeve? Da li je to nezakonito? Vrlo je efektno za odbranu od jacih od sebe. Jos se mogu koristiti oni za medvede 🙂

Zakonito je kao i elektrošoker. A najbolje za medvede jer možeš sa veće distance dok ti još ne priđu sasvim blizu, možeš i dvojicu da hvataš jednim prskanjem i onda izvadiš čeličnu teleskopsku palicu i udri dok ne pukne.

E posle će oni da ponesu pištolj da te nađu sledeći put... i tako taj krug nasilja nikad ne prestaje jednom kad krene i ako nemaš efikasnu državu sa monopolom sile koju će pravovremeno i zakonito upotrebljavati da nasilju stane na put, a takve grupe nasilnika razbijati u startu umesto ih organizovati da batinama štite sistem...

Danas sam sticajem okolnosti, zbog jednog clana porodice imao priliek da vidim kako radi Uregntni centar.
Moram da kazem, da se ljudi zaista trude, da ljudi koij tamo rade nisu pioni radikala, kako sam ja dozivljavao svakog ko radi u bilo kojoj javnoj ustanovi u Srbiji. Pogresio sam. Tamo je najveci problem sto gardjani kradu sapun, toalet papir i slicno, a osoblje se zaista trudi.

Ali to nije jedina lepa vest danas.

U dnu Skadarlije nalazi se prodavnica "Amana". Ona je omiljeno mesto raznih beskucnikai klosara koji tu prose. Danas je prosio jedan Rom sa malom cerkom. Kupio sam cerki mleko i keks u prodavnici, ali to nije bilo nista sto sam ja uradio.
Jedan bracni par je Romu, koji je sedeo ponudio da mu operu ves i sta treba, tokom sledecih dana.
Cestitao sam im na humanosti.

Da li nas je pobuna studenata i sve vece odbacivanje srpskih radikala ucinila boljim?

Ajde još nešto za zlatnu stranu.. Gledali večeras, jako, jako dobro.. Marić nosi celu predstavu, nema šta - izrasta u baš ozbiljnog glumca, dok Marko Radojević peva za 9+ par dobrih kafanskih pesama koje je uradio Manjifiko.

Predstava je počela sa 15 min zakašnjenja u znak solidarnosti sa NS i studentima 💪

Jedino je problem što morate biti baš brzi kod kupovine karata, rasprodaju se za pola sata čim objave repertoar za sledeći mesec.

Divan decko, jedino sto je netacno rekao je da nema sanse protiv njih ako ih ne spusti na zemlju. To sto se rokaju steroidima i imaju naduvane misice ko usta prosecne naprednjakuse, ne znaci da su fizicki jaki. Mada ih svakako treba roknuti na zemlju, narocito ko ima iskustvo, i time izbeci pesnicenje i potencijalno ozbiljne posledice.

Ako neko ima par desetina kila vise od tebe i dovoljno je zaludan da se roka steroidima, gotovo sigurno je jaci od tebe, i ne treba se samozavaravati tu, moze biti opasno. Druga stvar je ako imas ozbiljno iskustvo u udarackim sportovima, ali ta ideja da o automatizmu ‘nije on jak nego se puca steroidima’ je tezak delulu.

Nije bas preporucljivo ni spustati borbu na zemlju, pogotovo napolju gde nikad ne znas na sta ces pasti i lad ne znas koliko on drugara ima sa strane da te raspale u glavu dok si dole. Druga stvar ako kao ovaj decko imas vise iskustva u parteru nego na nogama.

U ovakvim situacijama gde se ima brojcana nadmoc, samo opkoljavanje i saplitanje, ne dati da pretvaraju situacije u 1:1 ili da ne brinu za bokove.

1000017252.jpg

Izvor je da policija i tužilaštvo posle 4-5 slučajeva paljenja u kratkom vremenskom perioudu, i dalje ne žele da oktriju ko stoji iza paljevina. Vlast je naravno imala kretenske insinuacije da neko ulazi sa Kosova i pali ljudima objekte i stoku. Raspitaj se ko u najužoj blizini izgorelih objekata drži turističke objekte.

Izvor je da policija i tužilaštvo posle 4-5 slučajeva paljenja u kratkom vremenskom perioudu, i dalje ne žele da oktriju ko stoji iza paljevina. Vlast je naravno imala kretenske insinuacije da neko ulazi sa Kosova i pali ljudima objekte i stoku. Raspitaj se ko u najužoj blizini izgorelih objekata drži turističke objekte.
Pa evo raspitujem se, pitam tebe posto google ne zna nista o turistickim objektima u tom selu.

Jeste malo cudno to sa stalama, jer Batote nije bas blizu Kopaonika (nije u neposrednoj blizini). Ja nisam upoznat da tu ima turistickih objekata. Greota je za zivotinje, to svakako moze da uradi ili mentalno obolela osoba ili neki psihipata.
Svaka cast svim ljudima na brzo prikupljenoj pomoci.

Vrh