Jel i dalje misliš? To su sve govna lopovska, ali se pokupili i otišli svi. Debate, izbori, smena vlasti, neka demokratija loša, ali u stvaranju...Г17 плус пацови, највећи канцер Србије.
Zapravo, prica o porezu i nije toliko neosnovana. Poznajem tu ekipu oko Rujevica i oni su bili iznenadjeni sto su naisli na to, potpuno slucajno, nije kao da je bila ciljana akcija protiv njega. I Raduletovo hendlovanje te cele situacije je bilo katastrofalno.Radule je bio najbolja opcija 2016 jer je imao najbolju pricu, a verujem i nameru. Posle je sa pravom dobio nadimak ludi Radule jer je krenuo da se dodvorava sirokom auditorijumu na pogresan nacin, sireci teorije zavere zbog kojih sam se iskreno zapitao da li covek koji iskreno veruje u to sme da vodi drzavu.
A jesu ga potkopavali na svakom koraku: secamo se price o milion neplacenog poreza u US, koju je plasirao Nemanja Rujevic iz DWa, i posle pojeo vuk magrca, kao da bi to tako moglo da je prica istinita.
Ovo je dobra ideja, da ovako hapse SNS-ovce kada padnu sa vlasti, sve sa dugim cevima i obaranjem na plocnik.
Slučajno udbi ispalo...Zapravo, prica o porezu i nije toliko neosnovana. Poznajem tu ekipu oko Rujevica i oni su bili iznenadjeni sto su naisli na to, potpuno slucajno, nije kao da je bila ciljana akcija protiv njega. I Raduletovo hendlovanje te cele situacije je bilo katastrofalno.
Нису се покупили, само су променили дрес 2 пута.Jel i dalje misliš? To su sve govna lopovska, ali se pokupili i otišli svi. Debate, izbori, smena vlasti, neka demokratija loša, ali u stvaranju...
Crno-crveni sa druge strane...
G17, DS, DSS... su lopovi većinom.
Crno-crveni su lopovi plus...
@Noki je objašnjavao, ako se dobro sećam, da ovo ne može da se kvalifikuje kao teško ubistvo. Ja kad bih napisao šta bih spremio za ovog retarda, Igor bi me verovatno banovao.
Što je dokaz da mogu da rade svoje u različitim sistemima.Нису се покупили, само су променили дрес 2 пута.