Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

ТеРаЈу СрБе Да РаТуЈу За РуСиЈу.

Мало мање сензационализма и мало више објективности.

Најгори смо.

1761911503585.png

Jesmo među najgorima, ali ova mapa je budalaština.

Г17, ДС, ДСС су црвено црни. Не покушавајте да продате политички плурализам тамо где га нема.

Иначе видех Радула сад на сајму, нормалан човек, пуне кесе књига, господин и за ДС, ДСС и такозване црвено црне. Али џабе, агентури не одговара.

Radule je bio najbolja opcija 2016 jer je imao najbolju pricu, a verujem i nameru. Posle je sa pravom dobio nadimak ludi Radule jer je krenuo da se dodvorava sirokom auditorijumu na pogresan nacin, sireci teorije zavere zbog kojih sam se iskreno zapitao da li covek koji iskreno veruje u to sme da vodi drzavu.
A jesu ga potkopavali na svakom koraku: secamo se price o milion neplacenog poreza u US, koju je plasirao Nemanja Rujevic iz DWa, i posle pojeo vuk magrca, kao da bi to tako moglo da je prica istinita.

Radule je bio najbolja opcija 2016 jer je imao najbolju pricu, a verujem i nameru. Posle je sa pravom dobio nadimak ludi Radule jer je krenuo da se dodvorava sirokom auditorijumu na pogresan nacin, sireci teorije zavere zbog kojih sam se iskreno zapitao da li covek koji iskreno veruje u to sme da vodi drzavu.
A jesu ga potkopavali na svakom koraku: secamo se price o milion neplacenog poreza u US, koju je plasirao Nemanja Rujevic iz DWa, i posle pojeo vuk magrca, kao da bi to tako moglo da je prica istinita.
Zapravo, prica o porezu i nije toliko neosnovana. Poznajem tu ekipu oko Rujevica i oni su bili iznenadjeni sto su naisli na to, potpuno slucajno, nije kao da je bila ciljana akcija protiv njega. I Raduletovo hendlovanje te cele situacije je bilo katastrofalno.

@Noki je objašnjavao, ako se dobro sećam, da ovo ne može da se kvalifikuje kao teško ubistvo. Ja kad bih napisao šta bih spremio za ovog retarda, Igor bi me verovatno banovao.

Bolje da me nisi tagovao, krenule su mi suze na oči kad sam video vest da je cela mlada porodica stradala. Kažu od 5 do 15 godina nisam hteo ni da otvaram zakon da proverim.

U svakom slučaju možeš delo zvati ovako ili onako ali ovo po kazni mora biti ravno ubistvu i to trostrukom, uz prosto sabiranje kazni al to se kod nas ne dešava, nažalost.

Doduše nisam za dozivotnu al ne možes ni posle 8,9 godina da šetas slobodno za ovako iskazanu bezobzirnost i bahatost prema tuđem životu.

Нису се покупили, само су променили дрес 2 пута.
Što je dokaz da mogu da rade svoje u različitim sistemima.

Jedni mogu samo na jedan način da funkcionišu, a taj način je ipak daleko pogubniji po sve nas.

Niko ih ne pravda, ali nažalost, konkurencija je takva ovde da nisu ni blizu da budu najveće zlo.

Много је већа опасност од тих који мало глуме фине, мало су бахати него од ових које у старту знаш да су бахати. Г17 кадрови одрађују најпрљавије послове за режим и гледају искључиво гузицу.
Ипак је то канцерогеније пошто је ткиво које изједа организам изнутра без почетних симптома, као што раде и прави тумори.

Vrh