Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

I dalje nije izgovor za pijane vozace koji voze ko zna koliko iznad ogranicenja, ne moze se u ovoj situaciji kriviti semafor.
Evo baš danas situacija. Prvo se otvara svima za levo, pa onda svima za pravo. Stojim da skrenem levo, pali se zeleno, a ovaj pored mene što je u traci za pravo trubi ovima što ne kreću. On je video zeleno, šta ima veze da li je za levo ili pravo. Moramo da shvatimo da vozei bezobrazni i bahati i glupi i mentalno zaostali i ne treba im dodatno olakšavati signalizacijom koja im ide na ruku da pokažu svoju retardiranost. Ponavljam da ovim ne opravdavam pijanog i drogiranog debila i majmunčinu, nego sam se zbog slučaja dotakao teme semafora. Rekao sam, kad bih napisao šta bih mu ja uradio, Igor bi me sigurno banovao s foruma.

Govorim inače o ovakvom režimu semafora. Ali pošto očigledno da izgleda pišem na kineskom, odjavljujem se.

Govorim inače o ovakvom režimu semafora. Ali pošto očigledno da izgleda pišem na kineskom, odjavljujem se.
Ne pišeš na kineskom nego nema mnogo smisla. Semafor kakav god da je ako se gleda i poštuje rizik je mali. Dakle da je svest vozača veća i da se poštuju zakoni do mnogih nesreća ne bi ni dolazilo. Evo Šapke kaže "eh da je bio kružni tok ili ukidanje levog"... kakav bre kružni tok i ukidanje levog. Čovek bre vozio PIJAN 130km NA SAT U GRADU GDE JE DOZVOLJENO 50KMH. Zašto nije rekao "eh da policija radi svoj posao ne bi bilo majmuna koji voze 130kmh tamo gde je dozvoljeno 50kmh" ili "eh da se zakoni poštuju, da ima kazni i da se ljudi plaše istih...", "eh da postoji kontrola na alkohol tamo gde treba..."(Pa gde je predlog pošto je bio pijan da se zabrani prodaja alkohola posle 20h kao u nekim zemljama? ) ali ne, najbolje da lečimo posledicu, a ne uzrok.

@don1120 je lepo napisao. Mi sad preispitujemo neke gluposti umesto da se radi na rešavanju uzroka no pošto uzrok nije lako rešiti, svest se teško menja onda jbg daj ležeće ispred svakog pešačkog (sa čim se možda slažem), stubiće, ukidaj leva skretanja...

Naravno da je najbitnije poštovanje propisa. Gde sam napisao da nije? I nisam kao Gangula predložio ukidanje saobraćaja, samo sam predložio bezbednije rešenje kakvo je do skoro bilo na većini raskrsnica sa strelicom. Kad su i zašto počeli da forsiraju ovo naizmenično, zaista ne znam.

Iz teksta nije jasno odakle su se vraćala deca (da li sa aerodroma u Budimpešti) i ko je bio pratilac.

Inače u komentarima na redditu čitam da je sada zabranjeno putovanje noću sa ekskurzija, što je odlična vest ako je tačno. Sećam se da su nas iz Beča vraćali noću, tako da smo spavali u autobusu, što nije bilo ni malo udobno.
---

Poslednja izmena:
Hahahahaha Ladno su i ovo za Nasera izmislili. Video iz 2020.

Jbt, koliko su jadni.

1000050829.jpg

Vrh