Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Kruzi i prica da je covek bio otvoreno protiv SNS / podrzavao proteste a da su ga ubili SNSovci, mada ne znam koliko je to tacno.
Cak i da nije... napravis najukusniji gulas i neko te ubije u skolskom dvoristu, neverovatno za procitati

Kreće poslednji stadijum kancera zvanog SNS. Počinju agresivno sa plasiranjem da je nadstrešnica bila teroristički čin, prednjači ova kreatura koja je personifikacija najgorih ljudskih osobina:

Ok, onda SNS da se prekvalifikuje iz kriminalne u teroristicku organizaciju.🤷‍♂️
Teroristicku antidrzavnu organizaciju. Kad ih svrgnemo svi simpatizeri pomagaci, ili clanovi SNSa moraju bez uslovno biti proglaseni za teroriste i rusioce ustavnog poretka i automatski im suditi za veleizdaju. Svima redom. Preko toga bih uveo smrtne kazne za politicku vrhucku svih onih koji su radili u sluzbi unistavanja Srbije.

Lako je oprostiti drugima, al sebi....
Istina uslovi su bitni,
al jako drvo i iz kamena izraste

Ko o čemu, službenik NALED-a o obojenoj revoluciji, i to kao stručnjak sam u emisiji sa voditeljem 🤡🤡🤡 Komentari, naravno, isključeni.

Ili robija ili Emirati
Ili robija Ili Emirati.jpg

Pod jakim sam utiskom info koje čujem od ljudi iz VA da ovih dana žive u tolikom strahu da uveče izbegavaju da izađu na ulicu - svi znaju nekog ko je pretučen ili nekog njegovog rođaka; konkretno za tog arhitektu koji je pretučen kažu da je čovek samo mirno prisustvovao protestu, da nikog nije gađao, da ništa nije lomio; kažu da su snimani dronom svi učesnici protesta i to veoma blizu. Videćemo kakva je atmosfera na osnovu sledećeg protesta koji je valjda večeras.

Ne znam da li se to praktikuje po ostalim opštinama i/ili gradovima, ali ovo mi je totalno nerazumno (još je gore što nije prvi put):

Dođeš u ~00:45 da vas 30/više zaustavite saobraćaj, palite baklje, bacate kojekakve eksplozivne gluposti ispred murala nekom dečku koji je ubijen zato što je pripadao nekom drugom navijačkom taboru?! Ne mogu da se ne zapitam: kako je moguće da u 21.veku neko dođe do te tačke da toliko mrzi neki drugi klub da je u stanju da se tuče sa navijačima dr.kluba, čak i da ubijaju jedni druge? Zbog čega? Šta imaju od toga, koja je svrha? Da bi posle slični huligančići (nebitno koji je klub u pitanju) dolazili ispred njegovog murala da pale baklje, izvrište, par puta uzviknu njegovo ime i otpevaju 2. navijačke pesmice? Šta taj ima od toga? Hoće da ustane iz groba i kao :"Ej braćo, super što me niste zaboravili!"? Šta se time postiže, osim što si uznemirio x blokova, što smrde ulice, zaustaviš sav saobraćaj koji se posle opet ne uspostavlja odmah jer je stvoren ogroman dim, što si razbudio one koji sutra treba da idu na posao, što stariji uzimaju nitroglicerin ili što si razbudio bebe i malu decu koju ne može čovek posle da smiri do ko zna koliko?

Nažalost, ovde se korov zaliva, neguje, gaji, nije to ekskluzivitet današnjice, ali što ništa nije učinjeno da se to smanji vrv treba pitati one koji prihoduju od toga.

Pod jakim sam utiskom info koje čujem od ljudi iz VA da ovih dana žive u tolikom strahu da uveče izbegavaju da izađu na ulicu - svi znaju nekog ko je pretučen ili nekog njegovog rođaka; konkretno za tog arhitektu koji je pretučen kažu da je čovek samo mirno prisustvovao protestu, da nikog nije gađao, da ništa nije lomio; kažu da su snimani dronom svi učesnici protesta i to veoma blizu. Videćemo kakva je atmosfera na osnovu sledećeg protesta koji je valjda večeras.

Ne znam da li se to praktikuje po ostalim opštinama i/ili gradovima, ali ovo mi je totalno nerazumno (još je gore što nije prvi put):

Dođeš u ~00:45 da vas 30/više zaustavite saobraćaj, palite baklje, bacate kojekakve eksplozivne gluposti ispred murala nekom dečku koji je ubijen zato što je pripadao nekom drugom navijačkom taboru?! Ne mogu da se ne zapitam: kako je moguće da u 21.veku neko dođe do te tačke da toliko mrzi neki drugi klub da je u stanju da se tuče sa navijačima dr.kluba, čak i da ubijaju jedni druge? Zbog čega? Šta imaju od toga, koja je svrha? Da bi posle slični huligančići (nebitno koji je klub u pitanju) dolazili ispred njegovog murala da pale baklje, izvrište, par puta uzviknu njegovo ime i otpevaju 2. navijačke pesmice? Šta taj ima od toga? Hoće da ustane iz groba i kao :"Ej braćo, super što me niste zaboravili!"? Šta se time postiže, osim što si uznemirio x blokova, što smrde ulice, zaustaviš sav saobraćaj koji se posle opet ne uspostavlja odmah jer je stvoren ogroman dim, što si razbudio one koji sutra treba da idu na posao, što stariji uzimaju nitroglicerin ili što si razbudio bebe i malu decu koju ne može čovek posle da smiri do ko zna koliko?

Nažalost, ovde se korov zaliva, neguje, gaji, nije to ekskluzivitet današnjice, ali što ništa nije učinjeno da se to smanji vrv treba pitati one koji prihoduju od toga.

sve je to do duha. kod muskaraca se vrlo lako zadovolji ispraznism stvarima
prica mi komsinica, vodio decu da kupe dresove partizana, kaze pustio suzu. i onda dodaje, ubedjena sam da nece pustiti suzu kada diplomiraju haha
u fazonu sam ne znam da li me sprda ili je ozbiljna

Šta sam napisao 2 stranice unazad? Neki su šokirani što ovakve "sudije" odmah na slobodu puštaju naprdnjačke klošare koji premlaćuju studente i gaze ih kolima. Kako da ih ne puštaju? :mad:🤬
Simo Spasić izgleda otišao na godišnji ili možda misli da su i za ovo krivi žuti?

Ako posle nepomenikovog pada ne bude bilo lustracije i ako neljudi koji su oslobodili ove teroriste, Gnjilansku Grupu, trojicu Kurtijevih bandita koji su upali u Opštinu Raška pre 2 godine budu obavljali i funkciju daktilografa u sudu, onda smo i zaslužili sve ovo što nam radi već 13 godina. Neko ko ovo čita može biti i potpuno anacionalan i da ga zabole za sve naše žrtve čiji krvnici se slobodno šetaju i po ovoj zemlji i van nje, ali da li misli da takva korumpirana krivosudna bitanga neće prvom prilikom osloboditi silovatelja ili serijskog ubicu ako mu neko za to dobro plati? I da baš on neće biti oštećena strana?

Poslednja izmena:
Šta sam napisao 2 stranice unazad? Neki su šokirani što ovakve "sudije" odmah na slobodu puštaju naprdnjačke klošare koji premlaćuju studente i gaze ih kolima. Kako da ih ne puštaju? :mad:🤬
Njih puštaju, a studente MUP kidnapuje, a potpom ih kroz pravosuđe primoravaju da sklope sporazum o priznanju krivičnog dela pod pretnjom pritvora ako se izjasne da nisu krivi za izmišljena krivična dela koja im se stavljaju na teret.

MUP i pravosuđe treba potpuno očistiti od naprednjačkog kadra.
Kapiram da bi u pravosuđu ostalo jedno 10% tužilaca i sudija, ali u MUP-u vrlo teško da bi ostao bilo ko.

Имајмо на уму и пар чињеница:
-МУП је реформисан по диктату Енглеза свих последњих 25 година;
-Неша Стефановића слина је Енглески играч у СНС и он је одговоран за данашње стање у МУП, поготову за Хркаловићкино постављање крими кадрова;
-Енглези имају интерес у виду експлоатације литијума у Србији;
-Енглеска нема никакве везе са Европским путем Србије а много се меша у наша унутрашња питања.

To je tako kad smo pametniji od Bugara i Rumuna koji su na kolenima od 90ih molili Francuze i Nemce da ih puste u EU.

Nama je lepše da budemo ničija žena a svačija švalerka.
Bolje nismo zaslužili.

Нису никог молили. Само су их господари обавестили 2004е да су у нато-у и потом 2007e у ЕУ а кад су били отприлике дупло беднији и корумпиранији од нас. А то све да би направили санитарни коридор ка Балкану и на рути ка Азији. Одмах након тога могли су на миру и без икаквих ризика нас да черупају на Косову и напослетку на територији целе Србије и региона.

Пре тога смо практично добровољно остварили још један предуслов да нас сатру а то је да се лендлокујемо 2006е. Тајминг, увек тајминг и редослед догађаја у геополитици објашњавају праве разлоге зашто се одвијају.

Шта се чудите? Ово је окупаторска про-шиптарска власт на челу са етнички полушиптарем
Nije on polušiptar, on je srpski izrod i otpadnik, genetski talog čitave nacije. Igrom slučaja poznajem neke njegove bliske rođake koji ga se stide, i znam da nije tačna legenda da mu je otac onaj Musliju. Što je još gore, jer takva veleizdajnička zver sa satanističkim duhovnim sklopom se rađa jednom u 1000 godina, činjenica je da je za secesiju KiM uradio više od svih šiptarskih terorista i NATO okupatora zajedno. Manje zlo bi bilo da nije poreklom etnički Srbin, jer bi onda imao i druge za nijansu "plemenitije" razloge za ovo što radi, a ne samo patološku nezajažljivu žeđ sa pljačkom, podrškom naših neprijatelja u toj pljački i satanističko konvertitski prezir koji očigledno oseća prema celom narodu.

Biološki sigurno nema nesrpsko poreklo, ali je politički antisrbin i antičovek čije duhovne i (a)moralne osobine najviše potsećaju na izmišljeni lik Demijena Torna iz horor filma Predskazanje(The Omen), odnosno otelovljenog antihrista. Verujući satanista i lider satanističke sekte koja svojim članovima uzima duše i kontroliše njihove umove bilo da su najjevtiniji pljeskači i botovi ili novoobogaćeni visoki funkcioneri na državnim jaslama. Kao pravi satanista on je operisan od savesti, laži, kradi, pljačkaj, izdaj do besvesti, izmisli "državni udar" u Crnoj Gori da bi je Milo lakše uvukao u NATO, čestitaj mu pre toga pokradene izbore 2014. dok srpske stranke kampuju pred skupštinom, dovedi autobusima više hiljada Srba sa severa KiM na svoj miting u BG baš na dan kada je Kurti krenuo da preuzme opštine, priznaj Šmita za visokog predstavnika, ako od toga imaš materijalnu korist sve je super, satana ti odobrava.

Poslednja izmena:
Vrh