Previše je ludaka u ovoj zemlji...У Панчеву потпуни хорор. Покушај тешког и масовног убиства (тужилац окарактерисао као изазивање опште опасности).
Bukvalno se prošetali Poljaci kroz ceo Beograd i ništa. Zato akcija pala posle, nastradali automobili poljske ustaše.
Malo tradicionalnom srpskom k..coboljom i apatijom (ne kod svih ali kod mnogih) a malo i sporim kuvanjem žive žabe koje su ovaj režim i njegovi makroi doktorirali i usavršili.Kako smo mi uopšte došli u ovu tačku gde se trenutno nalazimo
Kako smo dosli? Dozvolili smo sotoni da zavlada nad nama. Prepustili smo se sotoni. Kako cemo izaci iz ovoga? Oteracemo sotonu u pakao. Svaki ovaj slucaj treba zapamtiti i kad dodje vreme i policajca i biznismena i sina prosto ubogaljiti. Nama treba prociscenje, a ovaj olos vise nije zavredeo postojanja, oni Srbiji vise nista dobro ne mogu doneti, stoga ne trebaju nti nama niti covecanstvu. To treba narod da shvati i da deluje po principu prekog suda. Kao u indiji. Kad napravis sranje u saobracaju, masa te lincuje i onda te tako uboaljenog baze ispred policiske stanice. To mora i kod nas doci, pa onda kad se ocisti zito od kukolja, mozemo pricati o uspostavljanju pravne drzave. Za pocetak samo batine i to surove batine.Trener preko kog je skuterom prešao sin SNS biznismena: „Policajac je rekao da je dobio instrukcije da ga pusti. On je mrtav pijan seo u auto, dao gas i odjurio“
„Jedan od mlađih policajaca rekao je da je dobio instrukcije da mora da ga pusti, i on je tako mrtav pijan seo u auto, nedaleko odavde, dao pun gas i odjurio, nisu oduzeli skuter, nisu napravili uviđaj, morate da uzmete alko-test. Oni to ništa nisu uradili“
Kako smo mi uopšte došli u ovu tačku gde se trenutno nalazimo i kako ćemo uopšte da se izvučemo odavde?
Možda da pitamo neke komšije ili ozbiljne dršave da nam pozajme policajce i tužioce koji poštuju zakon? Koji rade ono za šta primaju platu?
Ja bi imao više poverenja u nekog nasumičnog nemačkog policajca nego u ove navijače sa značkom koji nisu ni prošli pored zakona.
Na zalost, sami smo doveli do toga da su indusi prosveceniji od nas. Pa ti vidi sta nam je 13 godina radikalskog silovanja uradilo. Sta vise nije samo 13, vec ustvari veci deo mog zivota je radikalska st*** pojela. Secam se jos kad su nas kao klince proganjali po ulicama jer smo bili drugacijeg misljenja i nismo podrzavali socijaliste i radikale koji su nas gurali na front kao topovsko mese, da bi smradovi poput milosevica, seselja i vucica tu nasu pogibiju popisali jednim potpisom. Sada sam odrastao i nemam vise nikakvog saosecanja i razumevanja prema njima. Iskreno kajem se sto ih onomad nismo sve redom umlatili na mrtvo. Taj k***vi 5 Oktobar nas je ponovo kostao 25 godina zivota. I ovaj put nema oprastanja, razumevanja, dogovaranja. Ovaj put samo ponistenje sektaskog olosa. Svih do jednog, apsolutno svih od onih krezavih morona koji su za kilo secera i hiljadarku prodali glas pa sve do vrha sekte i njihove rodbine. Zao mi je, ali taj olos je mene sto puta nazvao teroristom i ruljom, sad je vreme da im se zelje obistine. Sad je vreme da osete na svojoj kozi bes naroda. I na kraju oni su prvi poceli.Да, само удри, док не постанемо просвешћени и цивилизовани као Индуси.
После нас чека дуг и болан период бауљања и трежњења.Pa teško da su Indusi u proseku prosvećeniji od nas...
A što se ovoga tiče, bitno je samo ne očekivati Švajcarsku kad se smeni sekturina. Kao što je bilo potrebno vreme i trud da od novembra dođemo do ovoga sada (a nije se preko noći desilo) tako će biti potrebno vreme i da se Srbija iole unormali.
Ali da, sada je apsolutni prioritet da se sekturina skine i kazni.
Sudeći po ilustraciji iz devedestih, prokleto sporo i nadasve mučno. Autor je Milenko Mihajlović.Све се одиграва споро и мучно, али у правом смеру. Један по један.