Ja tu informaciju nemam, ali ako je tako onda to menja stanje stvariTo se desavalo i nekoliko puta tokom rekonstrukcije i samo je krpljeno i kreceno, tako da nikako ne moze biti kriv samo korisnik.
Ja tu informaciju nemam, ali ako je tako onda to menja stanje stvariTo se desavalo i nekoliko puta tokom rekonstrukcije i samo je krpljeno i kreceno, tako da nikako ne moze biti kriv samo korisnik.
Samo ih pitaj sto nepomenik ne raspise izbore da vidimo volju naroda?Kako se vi nosite? Ne mogu da prekinem komunikaciju u kuci mi je....
Isti odgovor kao iznad sto sam ostavio, resenje ove krize su jedino izbori sada, jer institucije su imale vec 8 meseci da reaguju i vidimo da od njih nema nista.Ovaj stav preovladava sve više čini mi se.
I toga ima, dok su deca pesacila, krvarila, blokirala a nikom nije smetalo....onda je borba ok, ali ako zaglavimo u saobracaju nw psujemo onog ko je postavio cacilen, raskopao pola bg, nego studente koji su samo pokazali u kakavom svinjscu mu zivimo, e zato nam i jeste ovako. Svi bi da se nesto promeni, ali da se niko ne zrtvuje.Тешко, сви моји органски не подносе ћаћије, али већина не подржава ни ово, тј нису за овакав начин борбе...чујем речи неутралност, грађански рат итд...
Ја сам данас 2x прешао Газелу и изгубио 2.5 сата, треба још 2 пута...и опет сам у оном баблу од 20%....
Nisam cuo da igde u svetu to ima. Nek me neko ispravi ako nije tako. Totalni apsurd ala SNS.Чек, јел могуће ово??? Хахахаха
Nemoj tako, vidis da nam sugradjane nervira sto putuju sat vremena duze zbog blokada...Za ovo je DRZAVA KRIVA, licno licno licno, je*** im mater svima i nama koji smo ovo dozvolili.
Nije on jedini, to je represija drzave i CEKA MNOGE
Znam na sta ciljas ali ne znam, na kraju dana ovo sto je zateklo ovog coveka i gde su mu zivot unistili moze da se desi bilo kome, ako nista taj discomfor je podsetnik koliko je drzava trula ljudima koji su inace odseceni od svega i koje "nista ne zanima"dosta je interesantna ta hipoteza, da ako nam drugi unese discomfor, da cemo zbog toga imati akciju pozitivnu za izvor
dosta je interesantna ta hipoteza, da ako nam drugi unese discomfor, da cemo zbog toga imati akciju pozitivnu za izvor
Nemoj tako, valjda kad blokiraš nekom autobus i kažeš mu da je jedini način da dođe do kuće 10km peške, on automatski počne da podržava tvoju političku opciju.
Ne mora uvek, ali u ovom slucaju blokqda bg je cilj, a da zivite kao paščad a da niste ni svesni to je MENI jasno kad dodjem iz provincije.... sat ipo jedan most, nema parking mesta, ali ste se uljuljkali.dosta je interesantna ta hipoteza, da ako nam drugi unese discomfor, da cemo zbog toga imati akciju pozitivnu za izvor
Pa ako podrzava SNS sigurno ce do kuce 10km peske.Nemoj tako, valjda kad blokiraš nekom autobus i kažeš mu da je jedini način da dođe do kuće 10km peške, on automatski počne da podržava tvoju političku opciju.
Два до четири пута им објасним шта је узрок, а шта последица и да се лече болести, а не симптоми.O ljudi moji, kako se vi nosite sa ovim kao neutralnima a u familiji?
Mene udavise, svi imaju nesto da kazu. Sad sam imala raspravku kako mi je
Mozak ispran
Kako ocekujem da policija hapsi svoje da to nikad nije bilo
Kako treba jos i jace da reaguju
Kako ovi sto probijaju blokade " ako treba treba sve da izgaze"
I kako je MILION ONIH KOJI MISLE TAKO....
ljudi moji, njih sve radi na agresiju da to nije normalno. Mislim da ih nervira to suprotstavljajnje drzavi, i " krsenje zakona"....
Sta je ovo ljudi moji, govorim o osobi koja ima visoku strucnu spremu i civilni vojni rok, mislim da nije imala jednu tuču u životu.....
To sto drzava krsi zakon " ma mora tako" , a blokada i studenti " zlo koje ce nas unistitit"
Kako se vi nosite? Ne mogu da prekinem komunikaciju u kuci mi je....
Pa ne znam sta bih ti rekao, razumem ali sta da rade ljudi?Nemoj tako, valjda kad blokiraš nekom autobus i kažeš mu da je jedini način da dođe do kuće 10km peške, on automatski počne da podržava tvoju političku opciju.
Ne smatram da su ljudi kojima smetaju blokade caci, ali mislim da treba pokazati solidarnost prema ljudima koji izrazavaju svoje nezadovoljstvo.nemoj da si caci
Ja samo potvrđujem. Svaka čast Vučiću, bori se kao lav. Ja kažem, jeste vala, nikad boljeg nismo imali. I tako dalje. Sa nekima nema rasprave i to je to.O ljudi moji, kako se vi nosite sa ovim kao neutralnima a u familiji?
Mozak ispran
ljudi moji, njih sve radi na agresiju da to nije normalno. Mislim da ih nervira to suprotstavljajnje drzavi, i " krsenje zakona"....
Sta je ovo ljudi moji, govorim o osobi koja ima visoku strucnu spremu i civilni vojni rok, mislim da nije imala jednu tuču u životu.....
To sto drzava krsi zakon " ma mora tako" , a blokada i studenti " zlo koje ce nas unistitit"
Svakog nesto nervira. Zato se i bunimo. U konacnici svi gledamo svoje dupe.Nemoj tako, vidis da nam sugradjane nervira sto putuju sat vremena duze zbog blokada...
Ubi nas to sto gledamo samo svoje dupe.
Treba svima da nam je neprijatno, ne mogu promene iz komfora doci.
Богами, ја увек гледам туђа.... svi gledamo svoje dupe.
Čim čuješ to "neutralan sam ali..." odmah znaš koliko je sati. Navikle ovce da prate čobane koliko god da su ovce obrazovane. Obrazovanje ne mora nužno da znači ni solidarnost ni empatija ni inteligencija..., a može da znači i pohlepa, sebičnost, sujeta... Što je najgore oni misle da je nama mozak ispran sa nekim n12124675 medijima, a oni u informeru non stop. Mora da bude neko jači, neki Tito, "nisu valjda mene badava bili kao malog da bi sad ovi blokaderi tu nešto zahtevali..."O ljudi moji, kako se vi nosite sa ovim kao neutralnima a u familiji?
Mozak ispran