Не разумем зашто се расправљате са човеком који има директну статусну и финансијску корист од овог режима и система. Не воли он њих због њих, већ због бенефиција и кеша. Шта можете ви да постигнете расправом са таквим ликом?
Upravu si, zaboravio sam da se pesništvom bavite vi...Čuo sam da su te najurili ovi Šapićevi. Čim ovoliko blejiš na forumu i laprdaš o temama koje nisu vezane za grad, znači da su glasine istinite.
Gde ti gazda Vesić? Kako mu je srce? Jel si mu ga osluškivao skoro?
P.S.
Mani se ti knjiga, pusti to, nije to za vas ponavljače s konopa i koca. Eno i poglavica vam hteo da napiše knjigu pa shvatio da je čak i njemu to izvan mogućnosti. Drž'te se vi tiketa i pravljenja sendviča.
Sigurno je uznapredovala...kude li je sladza danas
To nema veze sto su optuzbe besmislene.Tokom cele sinoćne emisije ne samo da nije prikazan nijedan inkriminišući snimak, već čak ne postoji ništa što bi po meni moglo da bude kompromitujuće za studente od celog tog sadržaja.
Daleko gori stavovi mogu da se čuju recimo u kafani ili čak na ulici ili u prevozu.
Da je tako, on odavno ne bi bio na vlasti, drzavni aparat ga ne bo tako slepo slusao.Хуљин рејтинг може да се учврсти само у старачким домовима и гробљима а то није нека перспектива.
Uskoro će u Mionici hulja da vas pomnoži sa nulom.Хуљин рејтинг може да се учврсти само у старачким домовима и гробљима а то није нека перспектива.
Све док сте у Топоници главни, можете да шаљете и печење диносауруса што се мене тиче.Uskoro će u Mionici hulja da vas pomnoži sa nulom.
Ja tad saljem prase u centralu Beobuilda a Igor neka kaže dal sam ispoštovao.
Pogledaj poslednji pasus koji si napisao. Mislis da je to normalno?dobro.
Cak te i razumem.
Pokusacu da prekinem da pisem ovde.
Мислиш да је ок да се цимају чланови СНС из Београда и других градова у Мионицу или било које место где су избори, док Шапић и његова жута екипа цеди паре из буџета града где год може да стигне?Uskoro će u Mionici hulja da vas pomnoži sa nulom.
Ja tad saljem prase u centralu Beobuilda a Igor neka kaže dal sam ispoštovao.
O toj cepanici i njegovim teletabisima mislim gore nego ti veruj mi. Vladaju na tudju slavu.Мислиш да је ок да се цимају чланови СНС из Београда и других градова у Мионицу или било које место где су избори, док Шапић и његова жута екипа цеди паре из буџета града где год може да стигне?