Wiki nije pouzdan izvor, ne postoji fakultet na svetu koji bi dozvolio citiranje clanka in iste.
Naravno da nije jedan izvor, ali bez jasne kontrole sadrzaja cesto je nemoguce dobiti tacnu i proverenu informaciju, sve se svodi na licno uverenje i verovanje da je nesto tacno. Wiki je takodje predmet stalne manipulacije podacima, gde istrazivanja i naucne analize sa ozbiljnih fakulteta stoje ravnopravno sa upitnim i sumnjivim sadrzajem sto je nedopustivo za ozbiljne reference naucnih radova. I ne postoji nacin da se to resi.Wiki i nije pravi izvor, ali navodi izvore na dnu članka. Postoje standardi za Wiki upise.
Jedan od profesora na mom fakultetu je umeo da kaže da svaku informaciju sa Wikipedije treba proveriti na bar još dva upisa na drugim Wiki jezicima. Npr. ako ista stvar piše na engleskom, nemačkom i srpskom, velika je šansa da je informacija istinita.
2025. je.Јеси прочитао текст?
Моја професорка психијатрије се противила цитирању појединих делова чланака са Википедије, или уопште, било српске или енглеске за реферате и презентације. Рекла нам је, да су због тога, многобројни студенти падали на испитима јер су се превише ослањали на њу, уместо на медицинске књиге. Замисли да напишеш докторат за испит на факултету природних наука у Масачусетсу који је део Лиге Бршљана, и ослањаш се на Википедију, а не на књиге. Пао би кô кегла на првом семестру, и избацили би те наглавачке због тога. Таква су правила, и она морају да се поштују, свидело се то некоме или не.Naravno da nije jedan izvor, ali bez jasne kontrole sadrzaja cesto je nemoguce dobiti tacnu i proverenu informaciju, sve se svodi na licno uverenje i verovanje da je nesto tacno. Wiki je takodje predmet stalne manipulacije podacima, gde istrazivanja i naucne analize sa ozbiljnih fakulteta stoje ravnopravno sa upitnim i sumnjivim sadrzajem sto je nedopustivo za ozbiljne reference naucnih radova. I ne postoji nacin da se to resi.
Naravno da ima i ozbiljnog sadrzaja tamo, smesno bi bilo da se potpuno diskredituje svaki clanak, ali ne moze da kazemo da je pouzdana kao celina jer je to u sustini nemoguce, sve dok ti i ja i svako sa foruma sa upitnom ekspertizom o raznim oblastima moze da nekriticki misli da je neki clanak tacan i postavi ga kao referencu.
Raduje porast svesti o pogubnosti "evropskog puta".Sad ispade po upisima da je eu ipak vojni savez?
Do pre par godina ste pricali, ne treba nato, ne treba kosovo, samo reforme
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da sam onaj bez mozga kako nas naziva cenjeni clan zajon.
Imali smo mi 12 godina zute cacije i sada 12 godina crne cacije , i zajednicka odlika im je da su napunili guzice raznim pricama o evropi, sto se mene tice neka hvala. Pustite sada malo nas bez mozga da vodimo politiku. Niste svesni koliko je para na tu farsu otislo, koliko je sluzbenih putivanja,fondova, komisija, uo, i slicnih sranja o pridruzivanju unistilo srbiju. Da je na svaku pomenutu rec eu, neko zabo asov u zemlju bili bi najbogatija zemlja na svetu.
Koji si ti fakultet studirao?Моја професорка психијатрије се противила цитирању појединих делова чланака са Википедије, или уопште, било српске или енглеске за реферате и презентације. Рекла нам је, да су због тога, многобројни студенти падали на испитима јер су се превише ослањали на њу, уместо на медицинске књиге. Замисли да напишеш докторат за испит на факултету природних наука у Масачусетсу који је део Лиге Бршљана, и ослањаш се на Википедију, а не на књиге. Пао би кô кегла на првом семестру, и избацили би те наглавачке због тога. Таква су правила, и она морају да се поштују, свидело се то некоме или не.
Па да, нисмо ни ми цвећке, ни тада ни данас, ал смо жигосани као главни кривци, зар не?
Nije preterano tesko shvatiti.Nemam drugo objašnjeno za ovaj porast broja postova o EU za jedno 93819 posto, osim da su svi desničari i mrzetelji EU u stvari latentni EUseksualci.
Mislim da se više piše o EU u poslednjih par meseci, uglavnom sa mržnjom, nego u prethodnih 20 godina foruma.
Latentni EUseksualci su očigledno toliko zaljubljeni u EU da su očekivali da ista učini nešto i sad su razočarani.
Cenim da ne uđem na forum da ne bih ni čuo reč EU danima, mesecima...
Lepo su nam rekli svi živi, pa i EU, niste nam bitni, mi imamo samo sopstvene interese.
I mislim da je to prelepo. U se i u svoje kljuse.
Svejedno pobeđujemo, a pobeda će biti čistija i slađa i nikom ništa nećemo da dugujemo.
S tim se slažem.Па да, нисмо ни ми цвећке, ни тада ни данас, ал смо жигосани као главни кривци, зар не?
Izgleda da su naučili nešto, jer su počeli da šalju poruke upozorenja za elementarne nepogode.Evo vam ga na, pa vi (iz vlasti i institucija) i sledeći put ignorišite elementarne nepogode i ne uvodite vanredno stanje
Pogledajte prilog 203697
Murija sad može da otvori bazen u ovoj napaćenoj zgradi.![]()
Ma nemoj, znači mirovni sporazumi kada se potpišu treba da se poštuju narednih mesec dana samo dok ne prestane pucanje, a posle mogu i da se jednostrano krše? Onda i mi treba da kršimo taj sporazum, naravno samo one delove koji nama ne odgovaraju.Da se ne foliramo, Dejton nikada nije bio dugoročno rešenje, i to nema veze sa Vučićem. Bosanska državna organizacija je totalna perverzija koja drži sve stanovnike u mrtvoj tački bez perspektive razvoja.
Ni ja ne znam zemlju na planeti koja ima takve idiotske komunističkom rukom crtane granice, možda jedino Ukrajina. Tri naroda koji se istorijski mrze i kolju svakih par decenija silom strpali u zajednički zatvor, i još podržavaju i huškaju jedan narod protiv druga dva. Zapadu ne smeta etnokratija u Severnoj Makedoniji, ne bi im smetala čak ni u Srbiji bez KiM, ali im zato smeta konstitutivnost sva 3 naroda u BiH. I smeta im kada 35% Srba u Crnoj Gori samo spomene da bi trebalo imati bilo kakva kolektivna prava u toj državi koja je do 1918. bila 100% njihova.Rešenje je iznuđeno da bi rat stao, ali ne znam državu na planeti koja ima tako idiotski sistem kao što je Dejton.
Narodu to nije jadno. Jakna je jakna. Tako narod razmislja.Зар је јакна за ђубретаре толико вредна да си морао да се продаш за њу? Још су ставили заставу Србије на десном рукаву да изгледа родољубиво.
Pogledajte prilog 239034
Ово је толико јадно, да немам речи.
Нажалост, такви су пензионери који гласају за њега.Narodu to nije jadno. Jakna je jakna. Tako narod razmislja.